Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 10:13

Τερμάτισε για 3η φορά το Σπάρταθλο ο Γιώργος Πάνος.

Τερμάτισε για 3η φορά το Σπάρταθλο ο αθλητής του ΑΟ Μυκόνου, υπερμαραθωνοδρόμος Γιώργος Πάνος.

Ο Γιώργος Πάνος έτρεξε τα 246 χιλιόμετρα της απόστασης (ισοδυναμεί με 6 μαραθώνιους δρόμους) σε 35 ώρες, 40 λεπτά και 11 δεύτερα και ήταν ανάμεσα στους 148 δρομείς που τερμάτισαν μεταξύ των οποίων οι 21 ήταν έλληνες. Για τον Γιώργο Πάνο ήταν μια δύσκολη χρονιά με πολλά προβλήματα που ευτυχώς έκλεισε με τον πιο αίσιο τρόπο. Στον τερματισμό, στο άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη τον περίμεναν η γυναίκα, η κόρη και η μητέρα του οι οποίες τον είχαν ακολουθήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα με το αυτοκίνητο και του παρείχαν βοήθεια και στήριξη. Το Σπάρταθλο αποτελεί την κορυφαία αγωνιστική εκδήλωση στην Ελλάδα για τις αποστάσεις πέραν του μαραθωνίου και μια από τις πιο σημαντικές παγκοσμίως, δεν είναι τυχαίο ότι στον αγώνα πήραν μέρος περισσότεροι από 340 αθλητές από 35 χώρες από όλες τις ηπείρους.

Πρώτος στον γύρο της Πάρνηθας απόστασης 16 χιλιομέτρων στην κατηγορία ηλικίας 16-21 τερμάτισε ο Παναγιώτης Νικολούζος. Η επίδοση του ήταν 1 ώρα 08. 54, επίδοση που κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική για την εποχή καθώς ο Παναγιώτης ετοιμάζεται να πάρει μέρος στα 10 χιλιόμετρα στις παράλληλες εκδηλώσεις του μαραθωνίου δρόμου της Αθήνας στις αρχές Νοεμβρίου.

Με δεκατέσσερις αθλητές και αθλήτριες θα πάρει μέρος στους φετινούς Αιγαιοπελαγίτικους ο ΑΟΜυκόνου. Για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στη συγκεκριμένη αγωνιστική εκδήλωση ο κορυφαίος ρίπτης μας Χάρης Μόσχος ο οποίος όμως αυτή τη φορά θα ρίξει δίσκο καθώς στους Αιγαιοπελαγίτικους δεν διεξάγεται το αγώνισμα της σφυροβολίας. Στους αγώνες θα πάρουν μέρος επίσης οι : Φραγκίσκα Αρμάου (περυσινή νικήτρια στα 1.000 μέτρα Παγκορασίδων Α΄) η οποία φέτος θα τρέξει σε δύο ατομικά, στα 800 μέτρα και στα 200 μέτρα κορασίδων με στόχο δύο χρυσά μετάλλια. Κατερίνα Κάτσα η οποία καλείται να υπερασπιστεί τον περσινό της τίτλο ως νικήτριας των Αιγαιοπελαγίτικων στο αγώνισμα των 300 μέτρων Παγκορασίδων Α΄.   Νάζου Μαρία, η οποία αγωνίζεται για πρώτη φορά σε τόση μεγάλη διοργάνωση και θα αγωνιστεί στα 60 μέτρα παγκορασίδων Β΄. Θανάση Μαρία στα 3000 μέτρα βάδην γυναικών η οποία αποτελεί το αουτσάιντερ της ομάδας μας στο αγώνισμα. Γιαβρούτα Κική, αναγεννημένη στα σπρίντ και έτοιμη για μεγάλο ατομικό ρεκόρ στα 100 μέτρα γυναικών. Λυκούρης Νίκος στα 1.00 μέτρα Παμπαίδων Β΄ ικανός για μετάλλιο στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Νάζου Μαργαρώ στα 400 μέτρα με στόχο μια θέση στην πρώτη τετράδα και γιατί όχι και το πολυπόθητο μετάλλιο. Βερώνη Μαρκέλα, η δεύτερη αθλήτρια μας στα 3.000 μέτρα βάδην και κάτοχος του ρεκόρ συλλόγου στην κατηγορία των παγκορασίδων Α΄ και Β΄. Δημάκη Κωνσταντίνα, ανανεωμένη και δυναμική στα 300 μέτρα παγκορασίδων Α΄ η οποία βάζει πλώρη για ένα καλό ατομικό ρεκόρ και μια θέση στην εξάδα. Μοτσάνου Στεφανία, σε πολύ καλή κατάσταση η οποία περιμένει επίσης μια θέση στην εξάδα στα 1000 μέτρα παγκορασίδων Β΄. Πελτετζή Σοφιλένα στα 150 μέτρα παγκορασίδων Β΄, που παρά την πρόσφατη ίωση που την ταλαιπώρησε θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις ένα μετάλλιο. Μπιμπίρης Παναγιώτης στα 100 μέτρα αντρών ο οποίος έχει βάλει στόχο την κατάρριψη του ρεκόρ συλλόγου, και Κωνσταντάρας Μανώλης, ο γνωστός και αγαπητός sportsman του συλλόγου ο οποίος έχει αποφασίσει να αγωνιστεί σε αυτή τη διοργάνωση στα 1.000 μέτρα παμπαίδων Β΄και να πετύχει ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares