Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 17:31

Για ξεκίνημα με το δεξί στη Θήρα

Μόνο ικανοποίηση έχει προκαλέσει στην διοίκηση και τον κόσμο του ΑΜΣ Φιλωτίου η ως τώρα παρουσία της ομάδας, η οποία πριν καλά-καλά ξεκινήσει η χρονιά βρίσκεται στους τέσσερις του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Ο χαρακτήρας που δείχνει το Φιλώτι στο γήπεδο φέτος είναι αυτό που κάνει και την διαφορά με τα άλλα χρόνια, καθώς η ομάδα του Γιώργου Βασαλάκη, χωρίς να αποδώσει ακόμα το ποδόσφαιρο που μπορεί , παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα εντός γηπέδου. Πάντως σύμφωνα με τον κόουτς της ομάδας… η καλή απόδοση θα έρθει το επόμενο διάστημα, μιας και στην ομάδα του προστίθενται καθημερινά παίκτες που μέχρι πρότινος ήταν δεσμευμένοι με τις καλοκαιρινές εργασίες τους.

Αποστολή 1η

Πρώτο παιχνίδι, πρωταθλήματος για τον ΑΜΣ Φιλωτίου θα είναι το αυριανό, κόντρα στην Λάβα Εμπορείου. Η αποστολή της ομάδας της Νάξου κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς απέναντι της θα έχει μία Λάβα, η οποία αγωνιστικά δεν έχει σχέση με την ομάδα των προηγούμενων ετών, καθώς έχει προχωρήσει σε σημαντική ενίσχυση.

Το Φιλώτι μετρά την Σημαντική απουσία του πρώτου σκόρερ για φέτος Γιώργου Λυμπερτά, που λόγω τραυματισμού θα παραμείνει εκτός αποστολής. Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Βασαλάκης έχει ευχάριστο πονοκέφαλο όσον αφορά τον καταρτισμό της εντεκάδας, αφού θα έχει στην διάθεση του αρκετές λύσεις.

Η προϊστορία είναι σαφέστατα υπέρ των φιλοξενούμενων καθώς η μοναδική επιτυχία που μετρά η Λάβα τα τελευταία χρόνια είναι το ισόπαλο 1-1, που απέσπασε τη σεζόν 2010-2011.

Ανακοίνωσε τρεις

Ωστόσο σήμερα ο ΑΜΣ Φιλωτίου με το ακόλουθο δελτίο τύπου ανακοίνωσε την απόκτηση ακόμη τριών ποδοσφαιριστών:

«Στην απόκτηση του Πιτταρά Νικόλαου, του Μαρούλη Εμμανουήλ και του Λατίνα Εμμανουήλ προχώρησε η Διοίκηση του Φιλωτίου ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο ακόμα περισσότερο το ρόστερ του συλλόγου. Οι τρεις παίκτες ήρθαν σαν ελεύθεροι με πλούσιο ιστορικό και με επιτυχημένη πορεία στις ομάδες που αγωνίζονταν. Το φετινό ρόστερ της ομάδας χαρακτηρίζεται από τα πιο πλήρες των τελευταίων χρόνων με πολλούς πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές. Ευελπιστούμε όλοι στο σύλλογο μας η φετινή χρονιά να είναι με ακόμα περισσότερες επιτυχίες και γιατί όχι είσοδο στα μπαράζ».

Η αναμέτρηση Λάβα - ΑΜΣ Φιλωτίου θα ξεκινήσει αύριο Σαββάτο 4/10, στις 16:30 στο γήπεδο του Καμαρίου. Διαιτητές θα είναι οι: Δρόσος, Βακόνδιος, Ζώρζος.

Δείτε το βίντεο της αντίστοιχης Περσινής αναμέτρησης, όπου το Φιλώτι νίκησε 2-6.

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares