Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013 22:22

Άνετο πέρασμα από την Σέριφο…

Πρεμιέρα με μια εύκολη νίκη για τον περσυνό φιναλίστ Παμμηλιακό ο οποίος επικράτησε με 5-0 μέσα στην Σέριφο επί του τοπικού ΑΟΣ.

Οι μηλιοί παρότι δυσκολεύτηκαν αρκετά στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, μπόρεσαν τελικά στο δεύτερο ημίχρονο, να δώσουν διαστάσεις στο σκορ παίρνοντας έτσι, το πρώτο τους τρίποντο.

serifos-pammiliakos-6-0-2013-1

milos-glaronisiaΟ ΑΟ Σερίφου, στο πρώτο ημίχρονο, ήταν αρκετά καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, -σύμφωνα πάντα με την περσινή του εικόνα. Μπόρεσε και κράτησε σε χαμηλά επίπεδα το σκορ παρότι, δέχτικε γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Σίδερη με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη αφού ο Παμμηλιακός με τους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει, ξεκλειδώσει την άμυνα της Σερίφου και σημείωσε άλλα τέσσερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 55ο λεπτό ο Παπαδημητρίου εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Σίδερης έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά και λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στο πλεκτό ο γερόλυκος Ψαθάς, σημείωσε άλλο ένα γκολ στην πολύχρονη καριέρα του.

Το τρίτο γκολ σημειώθηκε στο 75ο λεπτό με την κλασική κομπίνα του Παμμηλιακου. Ο Καμακάρης εκτέλεσε δυνατό αράουτ μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο Τσιριγωτάκης με κεφαλιά έστειλα την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Γούναρη.

serifos-pammiliakos-6-0-2013-3

Το πιο εντυπωσιακό γκολ σημείωσε ο νεαρός Στάθης Παπαδημητρίου, όταν στο 80’ με έναν κεραυνό από τα 40 μέτρα, έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στην εσωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού της Σερίφου και στην συνέχεια να στριφογυρίσει στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 0-4 για την ομάδα του.

Το σκορ έκλεισε ο Αtanasovστο 84ο λεπτό, με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

 

SERIFOS XORHGOI-SERIFOYΜικρά από την Σέριφο…

-Αρκετά τα προβλήματα και για τους δύο προπονητές αφού στερήθηκαν μερικούς από τους βασικούς τους παίκτες, ιδιαίτερα η Σέριφος που με την απουσία του Ρώτα, έδηξε σχεδόν ανύπαρκτη στην επίθεση παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Παρίση.

-Βροντερό και πάλι το παρόν των φιλάθλων του ΑΟΣ, που δεν έχασαν τον ενθουσιασμό τους παρά τα πέντε γκολ, χειροκροτώντας θερμά τους παίκτες τους μετά την λήξη του αγώνα.

-Εντυπωσιακή η είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο μαζί χέρι χέρι με τα παιδιά των ακαδημιών του ΑΟ Σερίφου.

-Ο Παμμηλιακός έφτασε καταταλαιπωρημένος στο γήπεδο, αφού το σκάφος που ήταν να μεταφέρει την ομάδα, δεν μπόρεσε τελικά να ταξιδέψει, αναγκάζοντας έτσι την ομάδα να περιμένει το πλοίο της γραμμής.

 

serifos-kotsikouΔηλώσεις προπονητών…

Ο κ. Ζαχαρίας Γκούτζας, επισήματα ότι η ομάδα του επηρεάστηκε πολύ από τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δεν βοήθησε την Μήλο να ανατηχθεί σωστά. Ενώ ο κ. Παλαιός Μιχάλης τόνισε το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που προέκυψε με την κατάσταση υγείας κάποιων ποδοσφαιριστών του αλλά και παραδέχτηκε την ανωτερότητα του σημερινού του αντιπάλου.

 

Διαιτητές: Δεληγιάννης, Δεσύπρης, Βασάλος

 

ΑΟ Σερίφου: (Παλαιό Μ.), Γούναρης, Χρυσολωράς, Μουστάκας Σ., Γερονταρης Ι., Βαλσαμάκης Κ., Μποφίλιος Σ. (80’ Αντωνάκης Ν.), Μποφίλιος Ι. (84’ Αντωνάκης Π.), Βαλσαμάκης Α. (46’ Μονοβάσιος Α.), Παρίσης, Λιβάνιος

Παμμηλιακός: (Γκούτζας), Αϊβαλιωτης (76’ Ζούλιας Θ.), Κυρίτσης, Πουλάκης, Μπαργιάμη, Σιίδερης, Atanasov, Φρούκο, Τσιριγωτάκης, Καμακάρης (82’ Ζούλιας Α.), Παπαδημητρίου, Ψαθάς (66’ Σύτη).

serifos-pammiliakos-6-0-2013-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares