Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 18:57

Pre game του 2ου ομίλου!

Ο πιο δύσκολος συγκοινωνιακά, πάει να εξελιχθεί ο 2ος όμιλος, αφού όπως πέρυσι (μετά τα Χριστούγεννα) έτσι και φέτος, οι ομάδες αλλά και η ΕΠΣ Κυκλάδων, δεν μπορούν να προγραμματίσουν τους αγώνες όπως θα ήθελαν.

Ως γνωστόν, οι ομάδες του 2ου ομίλου εξαρτώνται μόνο από τις τοπικές γραμμές της ΝELLINES. Τον περασμένο χειμώνα, μετά τον Γενάρη, η ΝΕΛ έβγαλε από τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγιά της ένα από τα δύο πλοία της, με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα να δυσκολέψει αφάνταστα τις ομάδες.

Φέτος τα προβλήματα ξεκίνησαν πιο νωρίς. Η Λεσβιακή εταιρία, ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες, ότι αναστέλλει τα δρομολόγια της, λόγω έλλειψης καυσίμων. Λύση φαίνεται ότι δόθηκε, προσωρινά ή μόνιμα θα φανεί!

 

Στα αγωνιστικά…

 

Νηρέας – Πανσιφναϊκός

SIFNOS-XORHGOI-AGONONΚαιρού θέλοντος και ΝΕLεπιτρέποντος, οι αγώνες του δευτέρου ομίλου, θα ξεκινήσουν το Σάββατο από το Δημοτικό Στάδιο της Παροικιάς στις 15:30, όπου ο Νηρέας θα υποδεχτεί τον Πανσιφναϊκό.

Οι Ναουσαίοι που θα στερηθούν τις υπέρπολύτιμες υπηρεσίες του Χατζία ο οποίος αποβλήθηκε την πρώτη αγωνιστική στο ματς με τον ΑΟΠ, είναι το μεγάλο φαβορί. Μπορεί η ομάδα του Γιώργου Μοστράτου να μην έχει βάθος στον πάγκο του όμως διαθέτει 10-12 ποδοσφαιριστές με πολύ μεγάλο ταλέντο αλλά και πολλοί από αυτούς, τεράστιες εμπειρίες.

Οι Σιφνιοί του κ. Δημήτρη Δημητριάδη που θα ταξιδέψουν από το γειτονικό νησί με σκάφος, δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στην επιστροφή του Νίκου Ζουμή, στο γήπεδο που γνωρίζει πολύ καλά. Ο υψηλόσωμος παριανός επιθετικός του Πανσιφναϊκού, που ήταν πολύ καλός την πρώτη αγωνιστική κόντρα στην Ένωση, αναμένεται να προβληματίσει ιδιαίτερα την άμυνα του Νηρέα.

Την αναμέτρηση θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. Κουζούμης, Μουτάφης, Μπελίτης.

pammiliakos-aop-11-3-2013-0

 

Παμμηλιακός – Α.Ο. Πάρου

milos-glaronisiaΤην Κυριακή ο πρωτοπόρος Παμμηλιακός θα υποδεχτεί τον ΑΟ Πάρου στο Δημοτικό Στάδιο της Μήλου στις 15:00.

Ο Παμμηλιακός που δεν είναι μόνο το φαβορί για την Κυριακάτικη νίκη, αλλά και για την πρωτιά του ομίλου, δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αφού όλοι οι παίκτες του είναι ετοιμοπόλεμοι. Ίσως στην ομάδα του κ. Ζαχαρία Γκούτζα να έχουμε κάποιες μικροαλλαγές στην αρχική 11άδα από παίκτες που δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στην Σέριφο, την πρώτη αγωνιστική.

Από τον Παμμηλιακό θα απουσιάσουν οι: Νίκος Σκλάβος (αμυντικός), Τάουλαντ Μάνη (αμυντικός) είναι τραυματίες και Μάριος Καμακάρης (αμυντικός) και Συμεών Χατζίεφ επιθετικός, οι οποίοι είναι ανέτοιμοι καθώς έχουν χάσει προπονήσεις.

 

Η ομάδα του κ. Δημήτρη Τριανταφυλλάκου, θα ταξιδέψει χωρίς τον Νικήτα Τσαντουλή ο οποίος αποβλήθηκε στο παριανό ντέρμπυ από τον κ. Κουζούμη. Κάποια άλλα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει η ομάδα της Παροικιάς, παρά μόνο την απειρία πολλών νέων παικτών που διαθέτει στο ρόστερ του το παριανό σωματείο.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ. Πάντος, Κουλακιώτης, Μαθιουδάκης.

 

asteras-serifos-30-3-2013-2

Ένωση – Α.Ο. Σερίφου

SERIFOS XORHGOI 2013Ο τελευταίος αγώνας του δευτέρου ομίλου θα γίνει την Δευτέρα στα Μάρμαρα στις 16:00. Η Ένωση Μαρπησσαϊκού Αστέρα, θα υποδεχτεί τον Α.Ο. Σερίφου.

Οι «χωριανοί» θα στερηθούν για άλλη μια αγωνιστική τους Κληρονόμο και Αλιπράντη οι οποίοι θα εκτίσουν την 3η και τελευταία αγωνιστική τους ποινή, που κουβαλούν από τον τελευταίο περσινό αγώνα με τον ίδιο αντίπαλο. Αμφίβολος για την ομάδα του κ. Τάσου Κοπανίδη είναι και ο Στρατής Κρητικός λόγω θλάσης.

Οι σερφιώτες του κ. Μιχάλη Παλαιού, που έδηξαν αρκετά καλές αμυντικές αρετές, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο της 1ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παμμηλιακό, θα έχουν στην αποστολή και αρκετούς παίκτες που στερήθηκαν την Κυριακή, λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε με την καρτέλα υγείας κάποιων ποδοσφαιριστών τους.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Κουζούμης, Σουλτάνης, Μενδρινός Λ.

Ευχόμαστε λοιπόν, η Ναυτιλιακή Εταιρία Λέσβου, να συνεχίσει τα δρομολόγια των πλοίων της, για να δούμε μπαλίτσα το σαββατοκύριακο σε Πάρο και Μήλο…

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares