Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2013 18:30

Ήταν Νηρέας μόνο στο δεύτερο.

Με δύο πρόσωπα παρουσιάστηκε ο Νηρέας στη Σέριφο, όπου κέρδισε τον ΑΟ Σερίφου με 4-1.

Η ομάδα της Νάουσας πήρε σχετικά εύκολα τους τρεις βαθμούς, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο μόνο στο 2ο ημίχρονο όπου και καθάρισε το παιχνίδι.

ΦΤΩΧΟ 1Ο ΜΕΡΟΣ:

Οι παίκτες του Γ.Μοστράτου μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι, άργησαν να προσαρμοστούν στον φυσικό χλοοτάπητα και έμειναν μακριά από δημιουργία φάσεων, ενώ στην άμυνα υπήρχαν στιγμές που η ασυνεννοησία των παικτών του δημιούργησε κινδύνους. Ο Α.Ο.Σερίφου με σφιχτή αμυντική τακτική κράτησε μακριά τους επιθετικούς του Νηρέα και με εξαίρεση τη φάση του γκολ στο 14΄ δεν πιέστηκε ιδιαίτερα. Επιθετικά μόνο με μακρινές και στημένες μπαλιές προσπάθησε να βάλει προβλήματα, ενώ τις δύο φορές που απείλησε προήλθαν από αμυντικά λάθη. Μόλις στο 3’ ο Μπαρμπαρίγος δεν είδε τον Παπαδάκη που έβγαινε και γύρισε την μπάλα στην κενή εστία, για να προλάβει ο Τριπολιτσιώτης να διώξει. Στο 19’ νέα σύγχυση μεταξύ του Παπαδάκη και των στόπερ έμεινε πάλι ανεκμετάλλευτη. Πέραν αυτών, ένα μόνο σουτ του Σοφ. Μποφίλιου στο 34’ μέσα από την περιοχή ανησύχησε τον Παπαδάκη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14’ όταν μετά από κόρνερ και αδράνεια της άμυνας η μπάλα στρώθηκε στον Χατζία στο ύψος του πέναλτι κι αυτός με ένα ξερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γούναρη. Ο Νηρέας αναπτύσσονταν κυρίως από αριστερά με τις προωθήσεις του Τόδρη, αλλά ο κ. Παλαιός διέγνωσε έγκαιρα το πρόβλημα και το αντιμετώπισε αποτελεσματικά, φέρνοντας τον Γαβριήλ στο δεξί άκρο της άμυνάς του. Έτσι έκλεισαν όλοι οι διάδρομοι και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 45’ για να πλησιάσει στα καρέ ο Νηρέας, όταν ο Βεντουρής δεν έπιασε καλά την κεφαλιά από μία διαγώνια σέντρα, ενώ βρισκόταν στη γωνία της μικρής περιοχής.

alt

ΑΛΛΑΞΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ:

Αφού λοιπόν έμεινε το ρευστό (0-1), οι γηπεδούχοι μπήκαν στο 2ο αποφασισμένοι να ανεβάσουν πιο ψηλά τις γραμμές τους και να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι. Αυτό δημιούργησε χώρους στα μετόπισθεν και ο Νηρέας, που επίσης μπήκε δυνατά, άρχισε να δημιουργεί φάσεις. Στο 54’ από σέντρα του Μετάι, ο Σουλίδης έπιασε κεφαλιά μόλις άουτ, ενώ στο 56’ ο Μετάι φάνηκε να ανατρέπεται ένα μέτρο μέσα στην περιοχή, αλλά ο κ.Αγγέλου αφού πήρε και τη γνώμη του διαιτητή κ. Βασσάλου διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Παρόμοια φάση με τον ίδιο πρωταγωνιστή έγινε και στο 60’, όπου αυτή τη φορά καταλογίστηκε πέναλτι και ο Γ. Μοστράτος ευστόχησε για το (0-2). Τελευταία προσπάθεια τους Α.Ο. Σερίφου να μείνει στο ματς ήταν στο 63’ όταν ο Αντωνάκης δεν πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα με το κεφάλι προς την κενή εστία και ο Νηρέας «σκότωσε» τον αντίπαλό του με δύο γκολ σε τρία λεπτά.

serifos-nireas-3-11-2013-2

Στο 67’ ο Μοστράτος αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή σκόραρε με το κεφάλι και το 70’ μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια ο Μοστράτος πάσαρε στον Σουλίδη που άφησε την μπάλα για τον Κορτιάνο, αυτός σούταρε, ο Γούναρης έπεσε καθυστερημένα για να γίνει το 0-4 και να τελειώσει ουσιαστικά το παιχνίδι.

Ο ρυθμός έπεσε, ο Νηρέας είχε ένα δίλεπτο ασφυκτικής πίεσης στο οποίο δυο φορές ο Γούναρης έσωσε την εστία του σε κεφαλιά και σουτ του Σουλίδη.

Στα τελευταία λεπτά ο ΑΟΣ προσπάθησε να πετύχει το γκολ της τιμής.

Στο 88’ ο Παρίσης αστόχησε σε κενό τέρμα, δύο επικίνδυνα φάουλ κοντά στην περιοχή πέρασαν, αφού το μεν πρώτο πολύ δυνατό ευθύβολο σουτ του Ράμπια αποκρούστηκε από τον Παπαδάκη, στο δε δεύτερο που εκτελέστηκε με κομπίνα πάλι ο Παρίσης αστόχησε στην κεφαλιά.

Τελικά οι Σερφιώτες χάρισαν ένα χαμόγελο στους αρκετούς φίλους τους που τους παρακολούθησαν, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όταν σκόραραν, έστω με αυτογκόλ του Μπαρμπαρίγου,

SERIFOS XORHGOI 2013ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ.

Από τους γηπεδούχους ο Γιάννης Μποφίλιος με πολύ πάθος, κάποιες φορές υπέρμετρο, ο Χρυσολωράς που αλώνισε στην αριστερή πλευρά, ο Γαβριήλ που κάλυψε πολλά κενά και ο Παρίσης που ήταν επικίνδυνος επιθετικά, ξεχώρισαν.

Από τον Νηρέα ο Τόδρης, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο Μπαρμπαρήγος, όταν πέρασε αριστερά, ο Μετάϊ στην επανεμφάνιση του μετά από τον τραυματισμό του και ο Σουλίδης που δεν σκόραρε, αλλά έδωσε πολλά στηρίγματα στους συμπαίκτες του, διακρίθηκαν.

ΑΟ Σερίφου: (Παλαιός Μ.), Γούναρης Κ., Μποφίλιος Ι., Χρυσολωράς Κ., Μουστάκας Σ., Γεροντάρης Ι., Ράμπιας Ι., Μποφίλιος Σ. (80’ Ρεβίνθης), Γαβριήλ Φ., Βαλσαμάκης Α. (28’ Αντωνάκης), Παρίσης Κ., Λιβάνιος Μ.

ΑΜΕΣ Νηρέας: (Μοστράτος Γ.), Παπαδάκης Μ., Ρούσσος Π. (66’ Δελημπαλταδάκης Μ.), Βεντουρής Π., Τριπολιτσιώτης Π. (73’ Υμέρι), Μπαρμπαρήγος Π. Χατζία Α., Τόδρης Ν., Κορτιάνος Α., Σουλίδης Σ., Μετάϊ Κ. (81’ Κουτσίκου), Μοστράτος Γ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares