Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 04:00

Ήττα «με ψηλά τα χέρια» από Ηρόδοτο

Την πρώτη εντός έδρας ήττα μετά από 25 αγώνες πρωταθλήματος (28/10/2012 1-2 από Ραφήνα) γνώρισε σήμερα ο Πανναξιακός από τον Ηρόδοτο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι Ναξιώτες ήταν «αγνώριστοι» και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-3. Τα δύο γκολ της επανάληψης, απλά "χρύσωσαν το χάπι" και διαμόρφωσαν το 3-2 υπέρ των Κρητικών.

NAXOS MAYROSΕικόνα «ΣΟΚ»

"Σοκαρισμένοι"… αυτοί είναι ίσως η λέξη που ταιριάζει στην έκφραση που είχαν τα πρόσωπα των φίλων του Πανναξιακού κατά την ανάπαυλα του χθεσινού αγώνα, κόντρα στον Ηρόδοτο, όπου ο Πανναξιακός ήταν πίσω στο σκορ με 0-3.

Και με το δίκιο τους, αφού η ομάδα τους μέχρι σήμερα σε 4 αγώνες είχε δεχτεί μόλις ένα τέρμα, έχοντας την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα μαζί με την ΑΕΚ. Συν της άλλης ο Πανναξιακός διανύει τον τρίτο συνεχόμενο χρόνο στις «μεγάλες» κατηγορίες, όπου κατά μέσο όρο δέχεται κάτω από ένα γκολ ανά παιχνίδι.

Τραγικά λάθη

Η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη έκανε ένα εντυπωσιακό  πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες του να κάνουν συχνά άνω κάτω την αμυντική γραμμή του Πανναξιακού, που έπεφτε από το ένα λάθος στο άλλο.

Ο Ζαφέιρης μετά από τραγικό λάθος της άμυνας του Πανναξιακού, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του μόλις στο 11΄ και ενώ είχε προηγηθεί ένα δοκάρι με τον Σαλταπίδα στο 9ο λεπτό.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Σαλταπίδας τελικά φάνηκε πιο εύστοχος και αφού δέχτηκε «δώρο» που του έκανε η άμυνα του Πανναξιακού με περίτεχνη ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα του Ηροδότου.

Τα τέρματα έγιναν τρία για την κρητική ομάδα που όταν στο 40΄ο Χαρίτος, εκμεταλλεύεται ακόμα μια αδράνεια της άμυνας του Πανναξιακού και πηδώντας ψιλότερα πετυχαίνει το 3-0 με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χατζηανδρέου.

Μοναδική καλή στιγμή για τον Πανναξιακό στο 1ο μέρος ήταν η κεφαλιά στο δοκάρι από τον Παπασταθόπουλο, στο 12΄.

Προσπάθησε αλλά

Στην επανάληψη ο Πανναξιακός αν και προσπάθησε δεν μπόρεσε να γυρίσει το βαρύ 0-3. Ο Γιώργος Βλαστός έκανε τις απαραίτητες κινήσεις, περνώντας τους Ντούκα και Ανδρεόπουλο στο παιχνίδι, αλλά το μόνο που έγινε ήταν η μείωση του σκορ σε 2-3.

Στην πρώτη καλή φάση της επανάληψης, στο 69΄ο Παπασταθόπουλος βρίσκετε στο κατάλληλο σημείο την καλύτερη στιγμή και εκμεταλλευόμενος κακό διώξιμο της άμυνας του Ηροδότου, έκανε το 3-1.

Στο 78΄ο Μποδώνιας που είχε περάσει στο παιχνίδι λίγο πριν, βγάζει σέντρα πάρε βάλε στο κεφάλι του Ντούκα που έκανε το 2-3, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Πανναξιακός (Γιώργος Βλαστός): Γιουργούσης, Σάββας, Τσαρτσαράς, Μεσημέρης (46′ Ντούκα), Βάσος (46′ Ανδρεόπουλος), Καλογέρης, Καρούσης, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης (74′ Μποδώνιας), Παπασταθόπουλος, Αριανούτσος.

Ηρόδοτος (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Ζαφείρης Δ., Κοζυράκης, Αχιλλέως, Χαρίτος, Μπινιχάκης (65′ Μωραϊτης), Μπαλάφας, Σαλταπίδας (65′ Τσομπανάκης), Γεωργόπουλος, Ζαφείρης Α., Κούρτι, Χατζηανδρέου (84′ Γιαπεντζάκης).

NAXOS Katsonis 200x100

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares