Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 14:10

PreGame απο Σέριφο και Μάρμαρα

Εντυπωσιακοί αγώνες αναμένεται να δούμε και αυτό το σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Σερίφου και Μαρμάρων.

ΑΟ Σερίφου – ΑΟ Πάρου

SERIFOS XORHGOI 2013Ο ΑΟ Σερίφου, θα υποδεχτεί την Κυριακή στις δύο τον ΑΟ Πάρου στο γήπεδο της Σερίφου. Τα δύο σωματεία δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται να παραταχθούν χωρίς βασικές απουσίες. Η προϊστορία δείχνει δύο στα δύο για τους Παριανούς, αφού πέρυσι στην 3η αγωνιστική, ο αγώνας έληξε 2-1 με τον ΑΟ Σερίφου να κερδίζει τις εντυπώσεις στο φινάλε, ενώ στην Σέριφο ο ΑΟΠ επικράτησε με τους πιτσιρικάδες του, εύκολα με σκορ 4-2.

 

Και οι δύο ομάδες την περασμένη αγωνιστική γνωρισαν εντός έδρας ήττες. Ο ΑΟ Σερίφου με 4-1 από τον Νηρέα ενώ ο ΑΟΠ την «αναπάντεχη» ήττα του από τον Πανσιφναϊκό.

 

Την αναμέτρηση θα διαιτητεύσει ο κ. Δεληγιάννης, με βοηθούς τους κ.κ. Αγγέλου και Βαρθαλίτης.

asteras-nireas-kypello-24-9-2011

Ένωση - Νηρέας

PAROS ENOSH NEWΤο τοπικό ντέρμπι θα διεξαχθεί την Κυριακή στα Μάρμαρα στις 3 μεταξύ της Ένωσης Μαρπησσαϊκού Αστέρα και του Νηρέα. Την περίοδο 2012-13 η Ένωση είχε νικήσει με 1-0 ενώ στο δεύτερο γύρο γνώρισε βαριά ήττα από τους Ναουσαίους με 3-0.

Ο Νηρέας σε αυτό το παιχνίδι θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο για να μείνει κοντά στην κορυφή και την διεκδίκηση για μια θέση στα μπαράζ αφού είναι πλέον μόνος του δεύτερος με 7 βαθμούς, πέντε πίσω από τον Παμμηλιακό. Το ίδιο θα προσπαθήσουν και οι «χωριανοί», αν και έχουν μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία. Από την Ένωση θα επιστρέψει ο Παντελαίος.

Τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου.

Διαιτητής θα είναι ο κ. Ζαράνης και βοηθούς τους κ.κ. Παγώνη και Μπελίτση.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares