Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 13:42

PreGame Πανσιφναϊκός-Παμμηλιακός

Στη γειτονική Σίφνο δοκιμάζεται την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στην τρίτη φετινή έξοδο του, ο Παμμηλιακός.

MHLOS NEW-2013Οι «κόκκινοι» θέλουν να «κλείσουν» με το απόλυτο συγκομιδής βαθμών τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και να πάρουν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα στη  συλλογή καλής ψυχολογίας για τη συνέχεια. Άλλωστε όπως όλα δείχνουν ο δεύτερος γύρος αναμένεται να αποτελέσει ένα είδος προετοιμασίας για τα τελικά μπαράζ του Απριλίου.

Ο Πανσιφναϊκός προέρχεται από τη μεγάλη νίκη του με 2-1 μέσα στην Παροικιά επί του ΑΟ Πάρου, ένα μεγάλο αποτέλεσμα που έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων του, μετά το απρόσμενο 0-3 της προηγούμενης αγωνιστικής με τον αδύναμο ΑΟ Σερίφου. Μην ξαχνάμε άλλωστε ότι ο ΑΟ Πάρου δυσκόλεψε ιδιαίτερα τον Παμμηλιακό την δεύτερη αγωνιστική στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου πριν τον λυγίσει με το ίδιο σκορ.

Προβλήματα μετακίνησης προέκυψαν για τον Παμμηλιακό και σε αυτήν την έξοδο του. Με εξαίρεση τα ματς που φιλοξενείται στην Πάρο και εξυπηρετείται από το «AquaJewel», δεν υπάρχει ανάλογος τρόπος προσέγγισης των νησιών της Σερίφου και της Σίφνου, καθώς δεν βολεύουν τα δρομολόγια και η μετακίνηση θα γίνει με σκάφος. Έτσι στη Σίφνο θα ταξιδέψουν κάποιοι παίχτες που αναγκαστικά θα έχουν περιορισμένο αγωνιστικό χρόνο συμμετοχής (πιθανότερο ένα ημίχρονο) αφού θα πρέπει να προλάβουν το πλοίο «Άγιος Γεώργιος» που περνάει από τη Σίφνο στις 14.30. Αυτό συνέβη γιατί δεν έγινε δεκτό το αίτημα του Παμμηλιακού να ξεκινήσει ο αγώνας στις 12.00 καθώς το «AquaJewel» που θα μεταφέρει τους διαιτητές από τη Σύρο προσεγγίζει τη Σίφνο στις 12.30. Μύλος!

SIFNOS 2013 YPOSTIRIKTESΑγωνιστικά ο προπονητής της ομάδας Ζαχαρίας Γκούτζας περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται ο Παναγιώτης Τσιριγωτάκης που ταλαιπωρήθηκε από ίωση μέσα στην εβδομάδα και ο φορμαρισμένος Κλάιντι Μήτση που ένιωσε ενοχλήσεις στον τρικέφαλο.

Η αποστολή του Παμμηλιακου θα αναχωρήσει την Κυριακή το πρωί στις 8.30 από τα Πολλώνια με το σκάφος του «Χειμώνα», με αναμενόμενη μπονάτσα αυτή τη φορά σε αντίθεση με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Σέριφο, όταν τα κύματα την είχαν αναγκάσει σε επιστροφή από το ύψος της Κιμώλου.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 13.00 και θα την διευθύνει ο κ. Δρόσος Γ. με βοηθούς τον κ. Σαργολόγο Φ. και τον κ. Βασάλο Λ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares