Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 18:57

Με ειδικό ενδιαφέρον

Το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής Πανθηραϊκός – ΠΑΣ Νάξου θα διεξαχθεί αύριο Σαββάτο (16/11) στο Δ.Γ. Καμαρίου.

PAPADOPOULOSΟ αγώνας που θα ξεκινήσει στις 16:30 το απόγευμα παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς αντιμέτωπες θα βρεθούν δύο ομάδες με σαφέστατα διαφορετικούς στόχους, αλλά και μεγάλη διαφορά όσον αφορά το κομμάτι της εμπειρίας.

Με Μαρτίνο

Ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος έχει βάλει εδώ και μέρες ένα δυνατό όπλο στην φαρέτρα του. Ο λόγος για τον Γιάννη Μαρτίνο που έχει ενταχθεί στην ομάδα, ακλουθώντας κανονικά τις προπονήσεις. Μάλιστα ο νεαρός τεχνικός δεν αποκλείετε να χρησιμοποιήσει τον έμπειρο παίκτη στο αυριανό παιχνίδι, σε έναν ρόλο αμυντικού μέσου, όπου και εντοπίζονται και τα περισσότερα προβλήματα του Πανθηραϊκού. Από εκεί και πέρα ο Κολιούσης μπαίνει σε μία εβδομάδα σε αγωνιστική δράση, ενώ οι: Δαμίγος και Κλουβάτος, λόγω τραυματισμών, δύσκολα θα συμπεριληφθούν στην αυριανή αποστολή.

Μπορεί ο Πανθηραϊκός να προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι και να έχει να παίξει δύο εβδομάδας ποδόσφαιρο, ωστόσο αυτό που υποστηρίζουν στο στρατόπεδο των "Μπλε" είναι ότι υπάρχει καλή ψυχολογία και όρεξη για διάκριση.

NAXOS KATSONIS1Ότι βγει

Χαίρονται το ποδόσφαιρο στον ΠΑΣ Νάξου και αυτό φαίνεται σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Χαρακτηριστική και η δήλωση του προπονητή της ομάδας Πέτρου Μαράκη, ο οποίος ερωτούμενος για το αυριανό ματς απάντησε: «Θα κάνουμε αυτό που κάνουμε σε όλα τα ματς… θα μπούμε στο γήπεδο να χαρούμε το παιχνίδι και αν είναι να βγει κάτι καλό, ας βγει. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, που σε κάθε αγώνα παλεύουν για το καλύτερο».

Στα αγωνιστικά ο Πέτρος Μαράκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σορώκου που είναι τραυματίας, ενώ και ο νεαρός Μανιός δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή, λόγω αναλυμένων υποχρεώσεων.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι: Μενδρινός, Σουλτάνης, Βάιλας.

THIRA FYTROS XROMATA  THIRA PLAYLAND1 

THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares