Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 16:15

Pre game Παμμηλιακός - ΑΟ Σερίφου

Μετά από μια εβδομάδα διακοπής και έχοντας κλείσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με το απόλυτο των βαθμών, ο Παμμηλιακός υποδέχεται την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 3.00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου, τον ΑΟ Σερίφου.

MHLOS NEW-2013Ο προπονητής της Μηλέικης ομάδας Ζαχαρίας Γκούντζας με δεδομένες τις απουσίες των Πήτερ Ατανάσοφ και Παναγιώτη Τσιριγωτάκη στον κεντρικό άξονα καθώς και του Θέμη Αϊβαλιώτη κάτω από τα δοκάρια και έχοντας σχετικά ανέτοιμο τον Στάθη Παπαδημητρίου, έχει την ευκαιρία σε αυτό το παιχνίδι να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής και να δοκιμάσει κάποια νέα σχήματα και πρόσωπα.

Ερωτηματικό λοιπόν σε αυτό το παιχνίδι οι 11 που θα ξεκινήσουν. Θέση διεκδικούν οι: Πέτρος Γενναδόπουλος, Θανάσης Στεφανή, Άγγελος Ζούλιας, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Μίγκεν Σύτη. Στην αποστολή μετά από 2 χρόνια ταλαιπωρίας από τον σοβαρό τραυματισμό του ο Κώστας Κουρέλης! (τελευταίος του αγώνας του το 2011 με αντίπαλο την Ίο (3-2) στο Καμάρι Σαντορίνης).

Εκτός αποστολής ο Νίκος Σκλάβος και ο Τζιοβάνι Φρόκου… Τέλος εποχής για τον τεράστιο Αντώνη Ψαθά (;) που αν όπως όλα δείχνουν έχει κλείσει τον κύκλο του στην ομάδα, ο Παμμηλιακός οφείλει να τον τιμήσει όπως του πρέπει για την ανεκτίμητη προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και ίσως να παραθέσει αγώνα προς τιμήν του. Το σημαντικότερο όμως θα είναι να αξιοποιήσει την εμπειρία του και να του προταθεί η βοήθεια από κάποιο άλλο πόστο. Αν και ο Αντώνης μπορεί σίγουρα να δώσει όπως είχαμε ξαναπεί σε άρθρο μας στην αρχή της σεζόν, πολύτιμα λεπτά συμμετοχής στα μπαράζ του Απριλίου.

Η ομάδα της Σερίφου θα έχει στην αποστολή της όλους τους ποδοσφαιριστές της. Ο κ. Μιχάλης Παλαιός αναμένεται και σε αυτό το ματς να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, αποκομίζοντας εμπειρίες που θα είναι πολύ χρήσιμες για το αύριο του ΑΟ Σερίφου. SERIFOS XORHGOI 2013

Να θυμίσουμε ότι στην πρώτη αγωνιστική ο Παμμηλιακός είχε επιβληθεί με 0-5 επί του σκληροτράχηλου μεθαυριανού του αντιπάλου.

Την αναμέτρηση θα διαιτητεύσει ο κ. Πάντος με βοηθούς τους κ.κ. Μαθιουδάκη και Κουλακιώτη.

Για τον Παμμηλιακό ακολουθεί το δύσκολο εκτός έδρας κρας τεστ με τον ΑΟ Πάρου, την επόμενη εβδομάδα, πριν την χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος (Βόρεια Ευρώπη έχουμε γίνει). Αργότερα θα μένουν τρία ακόμα παιχνίδια (Νηρέας εντός, Ένωση Αστέρα Μαρπησσαϊκού εκτός και Πανσιφναϊκός εντός) πριν τα… μπαράζ!

Πριν την έναρξη του αγώνα της Κυριακής θα προηγηθεί αγώνας επίδειξης των παιδιών από τις ακαδημίες του συλλόγου. Να είστε όλοι εκεί!

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Θωμάς Πάντος με βοηθούς τον Γιώργο Μαθιουδάκη και τον Στέλιο Κουλακιώτη.

Τα «Μηλέικα Νέα» όπως κάθε εβδομάδα θα σας παρουσιάσουν σε αποκλειστική συνεργασία με το «Sport Cyclades» τις φάσεις και τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pre game Νηρέας - ΑΟ Πάρου Pre game Ένωση - Πανσιφναϊκός »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares