Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 17:14

Pre game Ένωση - Πανσιφναϊκός

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα αγωνιστούν αύριο Σάββατο στις 3 στο γήπεδο των Μαρμάρων η Ένωση με τον Πανσιφναϊκό.

PAROS ENOSH NEWΟι δύο ομάδες προέρχονται από εντός έδρας ήττες την περασμένη αγωνιστική, οι μεν «χωριανοί» από τον Νηρέα με 3-2 οι δε σιφνιοί με 3-0 από τον πρωτοπόρο Παμμηλιακό.

Οι παριανοί θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν κάποια εξωαγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν μέσα στην εβδομάδα. Ο κ. Τάσος Κοπανίδης από την πλευρά του προσπαθεί να κρατήσει ανεπηρέαστους τους ποδοσφαιριστές του και να τους προσηλώσει στο παιχνίδι. Ερωτηματικό παραμένει αν θα χρησιμοποιηθούν από την αρχή του ματς ο Βασίλης και ο Μίλτος Καράϊ αφού έχασαν αρκετό έδαφος από τις προπονήσεις.

Οι σιφνιοί που θα ταξιδέψουν στην Πάρο με καράβι για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα μιας και τις δύο προηγούμενες είχαν πάει με σκάφος, δεν θα έχουν καμία απώλεια προβληματίζοντας ευχάριστα τον τεχνικό κ. Δημητριάδη Δημήτρη. SIFNOS 2013 YPOSTIRIKTES

Ο Πανσιφναϊκός που του ταιριάζει πολύ η Πάρος αφού εκεί έχει πάρει τα δύο διπλά της ιστορίας του (πέρυσι με Αστέρα και φέτος με ΑΟΠ) θα προσπαθήσει να πάρει και φέτος ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στα Μάρμαρα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Σουλτάνης με επόπτες τους κ.κ. Δεληγιάννη και Μουτάφη.

Στον πρώτο γύρο στην Σίφνο οι δύο ομάδες είχαν μοιραστεί βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα καταπληκτικό ματς με 4 γκολ δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pre game Παμμηλιακός - ΑΟ Σερίφου Ξεχνάνε το Κύπελλο »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares