Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013 21:37

Βαθμολογικό άλμα με θρίαμβο 3-0

Πάτησε γερά την προνομιούχο δεύτερη θέση της βαθμολογίας ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ, μετά την απροσδόκητα άνετη νίκη του με 3-0 επί του ΝΗΡΕΑ.

Όλα στο ματς κύλησαν ευνοϊκά για τους Παροικιώτες και τίποτε δεν πήγε καλά για τους Ναουσαίους.

Οι νικητές μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι, ήξεραν τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ευστοχήσουν στις δύο πρώτες ουσιαστικές ευκαιρίες του αγώνα.

Οι τυπικά γηπεδούχοι ήσαν ασύνδετοι και αργοί στις προσωπικές κόντρες στο χώρο του κέντρου.

Είχαν στο 25' την ατυχία να χάσουν τον Αλέξη Χατζία, που διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου διαγνώστηκε κάταγμα στην κλείδα.

Τώρα ο Άλεξ θα χρειαστεί να κάνει υπομονή και του ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να γυρίσει δυνατός το γρηγορότερο δυνατόν.

Δύο φάουλ στο ίδιο σχεδόν σημείο έξω από την γωνία της μεγάλης περιοχής κέρδισε ο ΑΟΠ.

nireas-aop-24-11-2013-1

Στο πρώτο στο 16' ο Κρώνης έστειλε την μπάλα με δύναμη, αλλά ψηλά άουτ και στο δεύτερο στο 19' ο Δημογιάννης το εκτέλεσε συρτά και το γκελ της μπάλας οδήγησε τον Παπαδάκη σε PAROS-NHREAS-2013ασταθή απόκρουση, που την εκμεταλλεύτηκε ο Αρκουλής και με κοντινό σουτ έκανε το 1-0.

Στο 26' ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ διπλασίασε τα τέρματα του με ένα πολύ όμορφο γκολ.

Ο Κρώνης συνδυάστηκε με τον Δημογιάννη και συγκλίνοντας προς το κέντρο, είδε την κίνηση στην αντίθετη πλευρά του Αρκουλή και με μία εξαιρετική μπαλιά του έδωσε την ευκαιρία να δείξει πάλι την εκτελεστική του ικανότητα.

Θαυμάσιο κοντρόλ και σίγουρο τελείωμα για το 2-0.

Ο ΝΗΡΕΑΣ απέτυχε να απαντήσει πριν το ημίχρονο στο 32' στην μοναδική καθαρή ευκαιρία που είχε στο ματς. Ο Μοστράτος από πλάγια σέρβιρε στον Κορτιάνο στο ύψος του πέναλτι και εκείνος με υπερένταση σούταρε λίγο άουτ.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Παπαδάκης με έξοδο κόντραρε το σουτ του Δημογιάννη που είχε βρεθεί μόνος του από μπαλιά του Αρκουλή.

nireas-aop-24-11-2013-2

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ μπήκε με το αέρα της καλύτερης ομάδας και είχε 2 δοκάρια.

Στο 47'ο Δημογιάννης σούταρε και ο Καποδίνης, που ήταν η δεύτερη αναγκαστική αλλαγή, βρήκε την μπάλα, που στη συνέχεια προσέκρουσε στο δοκάρι του, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Χρυσοχού μετά από φάουλ του Πετρόπουλου στο 54'.

Οι Ναουσαίοι συνέχισαν να απογοητεύουν και τα νεύρα δεν τους άφηναν να δημιουργήσουν καθώς έκαναν πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις και κρατούσαν την μπάλα υπερβολικά.

Αφού στο 66' ο Καρποδίνης με έξοδο στα πόδια του Χρυσοχού έσωσε την εστία του και ενώ φαινόταν τυπική διαδικασία το υπόλοιπο του αγώνα, ήλθε η φάση στο 82', που έβαλε μπουρλότο στο ματς.

Ο Κορτιάνος μπήκε στην περιοχή από μπαλιά του Μοστράτου, ο Νίκας με τάκλιν προσπάθησε να τον κόψει, ο Κορτιάνος βρέθηκε στο έδαφος και όλοι ζήτησαν πέναλτι.

Ο κ. Δεληγιάννης ήταν κοντά στη φάση, φάνηκε να αμφιταλαντεύεται, κοίταξε τον βοηθό κ. Σουλτάνη και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Αμέσως μετά από βαθιά μπαλιά του Δημογιάννη ο Κρώνης κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και έγραψε από κοντά το 3-0 στο 83'.

Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες, ο Κορτιάνος έχασε την ψυχραιμία του και αποβλήθηκε, ενώ στο φύλλο αγώνα γράφτηκαν πολλά επιβαρυντικά και αναμένεται να τιμωρηθεί.

Σε γενικές γραμμές η νίκη του ΑΟ ΠΑΡΟΥ χαρακτηρίζεται απόλυτα δίκαιη, καθώς βρήκε τον αντίπαλο του στην χειρότερη τους μέρα και καθάρισε από ημίχρονο το ματς.

alt

Εκτός δε από τα βαθμολογικά οφέλη, σίγουρα θα κερδίσει και στον ψυχολογικό τομέα η ομάδα του κ.Τριανταφυλλάκου, καθώς τώρα κρατά  την τύχη στα χέρια του.

Το ματς δεν  έκρυβε παγίδες για τους διαιτητές κ.κ. Δεληγιάννη- Σουλτάνη-Μουτάφη, μέχρι την δύσκολη φάση του 82' και με σχετική άνεση διαχειρίστηκαν τον αγώνα.

Στο τέλος υπήρχε μεγάλος εκνευρισμός στις τάξεις του ΝΗΡΕΑ για την διαιτησία  και στεναχώρια για την ήττα ,την εμφάνιση και βέβαια για την ατυχία του Αλέξη. Ετσι οι άνθρωποι του ευγενικά μας δήλωσαν ότι δεν θα κάνουν δηλώσεις.

NHΡΕΑΣ: (Μοστράτος Γ.),Παπαδάκης (46'λ.τ Καρποδίνης), Τριπολιτσιώτης, Ρούσσος Δ., Δελημπαλταδάκης, Μπαρμπαρήγος, Χατζία (25' λ,τ.Υμέρι), Τόδρης, Κορτιάνος, Βεντουρής, Μετάι, Μοστράτος.

ΠΑΓΚΟΣ. Βιτζηλαίος, Τσενάι, Κουτσίκου, Τριπολιτσιώτης Π.

 

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: (Τριανταφυλλάκος Δ.) Χαριστός, Κρουσταλάκης, Μπαρδάνης, Νίκας, Τσαντουλής, Δαφερέρας (80' Τσόκα), Πετρόπουλος, Δημογιάννης (86' Γαβαλάς), Κρώνης, Αρκουλής (70'Σένκα), Χρυσοχός.

ΠΑΓΚΟΣ. Πρίφτης, Λάμπρου, Σταθερός, Σιφναίος. 

nireas-aop-24-11-2013-3

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares