Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013 14:56

Πανναξιακός: Την επόμενη εβδομάδα οι εξελίξεις

Όπως είναι φυσικό τα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα έχουν προβληματίσει την διοίκηση του Πανναξιακού, που σε συνεργασία με τον Γιώργο Βλαστό βρίσκονται σε συχνές διαβουλεύσεις προκειμένου να πάρουν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της ομάδας της Νάξου.

NAXOS MAYROSΑπό χθες οι παίκτες της ομάδας επανήλθαν και πάλι κανονικά στις προπονήσεις, με τον έμπειρο κόουτς και τους παίκτες του να δουλεύουν συστηματικά με στόχο να διορθώσουν τα κακώς κείμενα που παρουσιάζονται στην απόδοση της ομάδας.

Η δουλειά όμως δεν μένει στα αγωνιστικά, καθώς η διοίκηση έχει καθημερινές συζητήσεις εξετάζοντας τα ενδεχόμενα για το μέλλον της ομάδας. Πληροφορίες από τη Νάξο αναφέρουν ότι, στον άμεσο σχεδιασμό, που αφορά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου συμπεριλαμβάνεται η αντικατάσταση κάποιων παικτών, που είτε δεν είναι σε θέση να σηκώσουν το βάρος της κατηγορίας, είτε έχουν υποπέσει σε σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα.

Το σίγουρο είναι το προσεχές διάστημα θα είναι κρίσιμο για τον Πανναξιακό, καθώς σύμφωνα με τη διοίκηση, ίσως στην αρχή της επόμενης εβδομάδας υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις.

Όσο αφορά τους μεταγραφικούς στόχους του Πανναξιακού, αυτοί επικεντρώνονται σε παίκτες που αγωνίζονται στην footballleague, αλλά και στο εξωτερικό, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να γίνει και κάποια μεταγραφή έκπληξη.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares