Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014 16:07

Νίκη οξυγόνο για την Μύκονο…

Ουσιαστικά σήμερα η Μύκονος έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για... διατήρηση της ελπίδας και αποφυγή του υποβιβασμού.

Σε αυτό το καθοριστικό... ραντεβού η Κυκλαδίτικη ομάδα αποδείχθηκε συνεπής, καθώς πήρε την πολύτιμη νίκη με 2-1 απέναντι στη Νέα Ιωνία, που 'φωνάζει' έντονα για τη διαιτησία του Ψυχούλα!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο, προηγήθηκαν στο 18' με το σουτ του Καρρά, ενώ 'καθάρισαν' το τρίποντο στο 48'! Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Καλαϊτζίδης ανατράπηκε από τον Τσαμουρλίδη, ενώ βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Ο ρέφερι της συνάντησης έδειξε την άσπρη βούλα, απέβαλλε τον Τσαμουρλίδη με απευθείας κόκκινη και ο Μητράκας με εύστοχη εκτέλεση έγραψε το 2-0.

Παρά το γεγονός ότι τα πράγματα ήταν πλέον πολύ δύσκολα για τους φιλοξενούμενους, πάλεψαν για την ανατροπή και, μάλιστα, μείωσαν στο 60' με γκολ του Όγκμποε.

Οι άνθρωποι της Νέας Ιωνίας εξέφρασαν παράπονα για φάση που σημειώθηκε στο 78', όπου ο Ευβοιώτης διαιτητής αρνήθηκε καθαρή περίπτωση πέναλτι υπέρ του Σπαγή και αποβολής του Καρατζά, σε πανομοιότυπη φάση με αυτή του 48'. Βοηθοί του Ψυχούλα ήταν οι Φίλος και Πριόνας (Εύβοιας).

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Δημήτρης Δάρρας): Παλιούρας, Μητράκας, Ξένος, Μπαλής, Καρατζάς, Καρπαθάκης, Βλαχόπουλος (80' Λυμπερόπουλος), Γιογιός, Καρράς, Καρακάσογλου (72' Καμπάνης), Πανέτας (32' λ. τρ. Καλαϊτζίδης)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Λυκούρης, Ερέκι (46' Τσαμουρλίδης), Ρόππας, Τερλελής, Αχμέτ, Σπαγής, Πετούσης, Καραγιάννης (25' λ. τρ. Βογατσάς Κ.), Νησαριώτης (65' Γεωργόπουλος), Καραχάλιος, Όγκμποε.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares