Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014 22:12

Νίκη στα σημεία για το Φιλώτι

Με το δεξί μπήκε η ομάδα του Φιλωτίου στο 2014, καθώς στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής πέτυχε νίκη με 3-0 επί του ΠΑΣ και προσωρινά βρίσκετε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

NAXOS STRATOURIS BARCODEΤο ντεμπούτο του Δημήτρη Παλάζη στον πάγκο του ΑΜΣ Φιλωτίου συνοδεύτηκε από μία σημαντική νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΣ. Οι "ορεινοί" ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, χάρη σε δύο γκολ του Λυμπερτά (11’ & 88’) και ένα του Μουστάκη (22’).

Ο αγώνας από πλευράς θεάματος δεν πρόσφερε και πολλά, καθώς οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες. Το Φιλώτι κέρδισε στα σημεία, αφού η εμπειρία των παικτών του ήταν αυτή που έκρινε τελικά το ματς.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι του ΠΑΣ, ήταν σαφέστατα βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και ειδικά στην επανάληψη -όταν το σκορ ήταν 2-0- είχαν την ευκαιρία να πετύχουν κάποιο τέρμα και να μπουν στο παιχνίδι, πράγμα όμως που δεν κατάφεραν, χάνοντας μάλιστα σημαντική ευκαιρία στο 59’ όταν σουτ του Σκιαδά κατέληξε στο δοκάρι του Βασιλάκη.

MVP για τους γηπεδούχους ήταν σίγουρα ο Γιώργος Λυμπερτάς, με τους Στρατούρη και Λιόφαγο να έχουν εξίσου καλή απόδοση και τον Κατσουρό να είναι αδιαπέραστος αμυντικά.

Από τον ΠΑΣ ξεχώρισαν ο Σκιαδάς, ο τερματοφύλακας Λύκα, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι: Πρωτονοτάριος και Πιταράς.

PAPADOPOULOSΆψογη η διαιτησία των: Ζαράνη, Βακόνδιου και Φαν Άακεν.

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Παλάζης): Βασιλάκης, Μουστάκης Ν., Λιόφαγος, Ψαρράς, Κατσουρός, Στρατούρης, Πολυκρέτης, Κατζιλιέρης, Μουστάκης Δ., Μανιός (72’ Μουστάκης Γ.), Λυμπερτάς.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χύκα, Μανιός (67’ Βερύκοκος), Πρωτονοτάριος, Πιταράς Α., Μαράκης, Ζάκο, Παπαδόπουλος, Ματάκιας, Μοσχονάς, Σκιαδάς (77’ Κουφόπουλος), Κλουβάτος.

Φωτογραφίες εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares