Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014 22:42

Πανναξιακός: Διπλό χτύπημα με Ρόβα και Παναγιωτίδη

Σε δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο Πανναξιακός. Η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τον μεσοαμυντικό της Καστοριάς, Χρήστο Παναγιωτίδη και τον πρώτο σκόρερ του Εθνικού Σιδηροκάστρου Χρήστο Ρόβα.

NAXOS MAYROSΚαι οι δύο παίκτες θα τεθούν στην διάθεση του Γιώργου Βλαστού για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Περαμαϊκό.

Παναγιωτίδης

Ο Χρήστος Παναγιωτίδης είναι ο 2ος παίκτης μετά τον Κωνσταντίνο Λίμα που υπέγραψε συμβόλαιο με τον Πανναξιακό έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο Παναγιωτίδης είναι 23 ετών αγωνίζεται εξίσου καλά στις θέσεις του στόπερ και του αμυντικού χαφ. Προέρχεται από την Καστοριά όπου στο πρώτο γύρο είχε 12 συμμετοχής και δύο γκολ. Ήταν ο δεύτερος αρχηγός των …. Γουναράδων αλλά αποχώρησε ενοχλημένος από όσα έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες στην πρώην ομάδα του.

PANAGIOTIDIS FANELA

Ρόβας

Ο 20χρονος (2/9/94)φορ Χρήστος Ρόβας, αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και αποκτήθηκε για να βοηθήσει ώστε να δωθεί λύση στο πρόβλημα σκοραρίσματος που έχει η ομάδα της Νάξου.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανσερραϊκό, ενώ τα τελευταία δυόμισι χρόνια αγωνιζόταν στον Εθνικό Σιδηροκάστρου, στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, όπου ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 6 γκολ!

ROVAS ANEVLAVIS

Παρελθόν ο Σάββας

Στο μεταξύ ο Πανναξιακός ανακοίνωσε τη κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας με τον Θανάση Σάββα. Ο 27χρονος μπακ μετά από 6μηνη αγωνιστική παρουσία στον Πανναξιακό θα επιστρέψει για προσωπικούς λόγους στην ιδιαίτερη του πατρίδα την Καρδίτσα. Στην ίδια ανακοίνωση ο Πανναξιακός ευχαριστεί τον παίκτη για όλα όσα πρόσφερε σ' αυτό (το έστω σύντομο) χρονικό διάστημα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares