Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 22:43

Η παράδοση στην Θύελλα

Οι απουσίες στα τελευταία παιχνίδια έχουν στοιχήσει αρκετούς βαθμούς στη Θύελλα Καμαρίου, η οποία στο Σαββατιάτικο παιχνίδι, κόντρα στο Φιλώτι θα επιχείρηση να κάνει restartώστε να επανέλθει στις νίκες.

8IRA LYGNOY EKOΗ ομάδα του Καμαρίου βρίσκετε στην 2η θέση με διαφορά ασφαλείας επτά (7) βαθμών από την 3η Αναγέννηση, ενώ ο ΑΜΣ Φιλωτίου είναι αυτός που είναι περισσότερο βαθμολογικά αδιάφορος στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς.

Για ακόμη ένα παιχνίδι στο απουσιολόγιο του Αντώνη Καντζέλη υπάρχουν αρκετά ονόματα καθώς εκτός του τιμωρημένου στο τελευταίο παιχνίδι Μπίμπα, θα απουσιάσουν γα διάφορους λόγους οι: Ζώτος, Γαλέος, Πίκολο, Καραμολέγκος και Φύτρος.

Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Παλάζης βλέπει τις τελευταίες ημέρες νέα πρόσωπα στην ομάδα του, καθώς εκτός των παικτών που έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, στην ομάδα έχουν ενσωματωθεί και οι νεοαποκτηθείς Ζούλης Γιανούλης και Δημήτρης Κουφόπουλος, οι οποίοι θα συμπεριληφθούν στην αποστολή του Σαββάτου.

Οι γηπεδούχοι έχουν σαφέστατο προβάδισμα όσον αφορά την προϊστορία, όπου μέσα στην έδρα τους μετρούν μόνο νίκες τα τελευταία χρόνια.

Ο αγώνας θα γίνει στο Δ.Γ. Καμαρίου το Σάββατο 18/1 και θα έχει διαιτητική τριάδα τους: Ζαράνη, Βακόνδιο και Πάντο.

THIRA XALARHS  NAXOS STRATOURIS BARCODE 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares