Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 20:34

Έρανος από τους παίκτες της Ίου για τα έξοδα της διαιτησίας!

Εδώ και αρκετά χρόνια ταλανίζουν τον σύλλογο της Ίου οικονομικά και κατ’ επέκταση διοικητικά προβλήματα.

Δυστυχώς κάποιοι οι οποίοι είναι στο διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ.Ι. δεν γνωρίζουν όπως φαίνεται, τις υποχρεώσεις τους και βάζουν σε τεράστιο κίνδυνο τον σύλλογο.

Δεν ξεχνάμε το γεγονός ότι το καλοκαίρι και ενώ όλοι στην Ίο ζητούσαν να μην μπει στο πρωτάθλημα ανδρών η ομάδα παρά μόνο το παιδικό, η διοίκηση αποφάσισε την τελευταία μέρα να δηλώσει την ομάδα ανδρών δηλώνοντας ταυτόχρονα σε όλους ότι θα στηρίξουν την ομάδα, διοίκηση και Δήμος!

Υποσχέσεις που είχαν δώσει και την περσινή σεζόν που ποτέ δεν κράτησαν! Έτσι και φέτος, παίκτες και φίλοι του συλλόγου κάνουν κάθε βδομάδα έρανο μαζεύοντας χρήματα είτε για να ταξιδέψουν να αγωνιστούν ή όταν παίζουν εντός έδρας για τα έξοδα των διαιτητών.

Έτσι και τώρα. Η διαιτησία θα κοστίσει 423 ευρώ παρακαλώ… και οι παίκτες έχουν μαζέψει σχεδόν τα μισά με αποτέλεσμα να ζητούν την βοήθεια όλων μας για να μπορούν να καλύψουν το υπόλοιπο ποσό.

Εδώ που τα λέμε… η επιτροπή της Διαιτησίας, που γνωρίζει πάρα πολύ καλά το πρόβλημα… θα μπορούσε να βοηθήσει και αυτή με τον τρόπο της, βάζοντας πχ διαιτητική τριάδα από τα κοντινά νησιά, δεν νομίζω ότι θα είχε πρόβλημα ούτε ο Α.Σ.Ι. ούτε ο Καρτεράδος!

Οι Επιστολή των παικτών της Ίου

Εμείς οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ ΙΟΥ δηλώνουμε ότι δεν έχουμε την δυνατότητα να πληρώσουμε την διαιτησία για τον αγώνα μας της Κυριακής 19/1/2014 στο γήπεδό μας.

Έχουμε μαζέψει 200 ευρώ και η διαιτησία είναι 423 ευρώ.

Τα χρήματα που υπολογίζαμε ότι θα πάρουμε από τον Δήμο εδώ και πολύ καιρό δεν έχουν εκταμιευτεί. Μέχρι τώρα τα έξοδα καλύπτονταν από εμάς τους ίδιους και ορισμένους συμπολίτες μας οι οποίοι ούτε καν παράγοντες της ομάδας είναι.

Είμαστε σε απόγνωση διότι λόγω Κ.Α.Π. οι διαιτητές δεν μπορούν να ξεκινήσουν το παιχνίδι εάν δεν πληρωθούν.

Δυστυχώς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μόνο οι διαιτητές είναι επαγγελματίες και εάν δεν πληρωθούν δεν παίζουν. Αντιθέτως εμείς πληρώνουμε από το χαρτζιλίκι μας και την ζητιανιά μας μόνο και μόνο για την ομάδα του νησιού μας. Όσοι θέλουν να μας βοηθήσουν ας προσφέρουν οτιδήποτε ποσό μπορούν για να μαζέψουμε αυτά τα 223 ευρώ που μας υπολείπονται για να μην μηδενιστή η ομάδα.

Ευχαριστούμε, Ομάδα σύνταξης ποδοσφαιριστών και εξωπαραγόντων του Α.Σ ΙΟΥ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares