Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 19:10

Με “επιταγή” Καραβά πέρασε ο Καρτεράδος από την Ίο

Μια από τα ίδια για μια ακόμη φορά φέτος στο γήπεδο της Ίου καθώς η αδιάφορη πια τοπική ομάδα κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο για το τυπικό της υπόθεσης προκειμένου να γλυτώσει τις τιμωρίες που θα επέφερε η απουσία της.

Μέχρι πότε φυσικά θα μπορεί να το κάνει και αυτό κανείς δεν γνωρίζει μιας και οι αγώνες πραγματοποιούνται την τελευταία στιγμή χάρη πάντα στο φιλότιμο και την αγάπη κάποιον για τον σύλλογο. Έτσι και σήμερα ενώ όπως όλα έδειχναν ότι αγώνας δεν θα γινόταν γιατί είχαν μαζευτεί μονό 210 ευρώ για να πληρωθούν οι διαιτητές ενώ χρειάζονταν 423 ευρώ σύμφωνα με το εξομολόγο που προσκομίστηκε και ενώ ο διαιτητής ήταν έτοιμος να κλείσει το φύλλο αγώνος ο κύριος Καραβας Θεόδωρος με ονομαστική επιταγή συμπλήρωσε το υπόλοιπο ποσό και ο αγώνας τελικά ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση.

IOS ARTEMISΦυσικά τέτοιες αξιότιμες κινήσεις δεν αρκούν και δεν σώζουν την κατάσταση γι’αυτο και  η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία όπως όλα δείχνουν φτάνει στο τέλος μια και απομένουν αρκετοί αγώνες ακόμη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι φιλοξενούμενοι δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν την νίκη με ευρύ σκορ βρίσκοντας σθεναρή αντίσταση από τους γηπεδούχους που μονό όρεξη για μπάλα δεν είχαν αλλά όπως τελικά φάνηκε έκαναν ακόμη μια αγγαρεία.

Στο 30’ ο Λύκος Σ. με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. στο 42’ ο Βαζαιος  ύστερα από κόντρες μέσα στην περιοχή πετηχε το 0-2. Στο 55’, 70’, 85’ πάλι ο Βαζαιος με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε το σκορ σε 0-5.

Το τελικό σκορ έκλεισε ο Selishtai B. με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής.

A.Σ. Ίου: (Σταυρακης Ν.) Καραμπικας Κ., Μερσίνης Γ., Καρκανης Α., Μπουζαλακος Ν., Καρράς Φ., Αυγουστατος Η., Μπατσαλης Ν., Γιαννόπουλος Φ., Μονογιος Ν., Κωστόπουλος Ν., Χάρος Ι., Καλαθας Κ., Μπουρνελης Σ., Κώνστας Χ., Αθανασίου Ε.

Α.Ο. Καρτεράδος: (Δεναξας Χ.), Σωροτος Β., Δενδρινος Α., Hoxha N., Φυτρος Μ., Κλουβατος Σ., Πολυζοπουλος Δ., Βαζαιος Ν., Selishtai Β., Λύκος Σ., Πρεκας Ε., Ζερβάκης Ε., Δαμιγος Δ., Αντιμησαρης Α., Ρενιερης Π., Αρτέμης Μ., Βαρμαζης Η., Δακουτρος Α.

Διαιτητές: Βακονδριος Μ., Ζαρανης Ι., Ζωρζος Ε.

ios-karterados-19-1-2014-1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares