Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 17:43

Λευκή ισοπαλία στο Λάβα - Αναγέννηση

Στην λευκή ισοπαλία (0-0) παρέμειναν χθες η Λάβα με την Αναγέννηση. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν καλό θέαμα και καλές στιγμές σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο, σε έναν αγώνα που έλειπε μόνο το γκολ.

Μορφή του αγώνα ήταν ο νεοαποκτηθέντας τερματοφύλακας της Λάβας Κότσαλος, ο οποίος με τις επεμβάσεις του κράτησε το "0" στην εστία του. Ο αγώνας ήταν ανοικτός με την Αναγέννηση χάρη στην εμπειρία των παικτών της να φτάνει περισσότερες φορές σε απόσταση βολής, με τους Παπακωνσταντή και Λίκα να χάνουν μοναδικά τετ ατ τετ και τον Σέμε να έχει ένα δοκάρι στο 38’.

Η Λάβα με το πέρασμα του χρόνου ισορρόπησε το παιχνίδι και βγήκε στην επίθεση, έχοντας μάλιστα μία καλή ευκαιρία με τον Βάλβη στο 34’. Το παιχνίδι προς το τέλος άνοιξε με τις δύο ομάδες όμως αν μην καταφέρνουν να πετύχουν κάποιο γκολ, μένοντας στο 0-0, που τους έδωσε από έναν βαθμό.


Λαβα Εμπορειου (Αρβανίτης): Κότσαλος, Δρόσος Α., Δρόσος Α., Γαλανός(c) (λ.τ. 75' Συλελόγλου), Δεμιρτζής, Αρβανίτης, Βάλβης Μ., Βάλβης Μ. (46' Πρέκας), Συρίγος, Διαμαντόπουλος Ρ., Διαμαντόπουλος Ι.

Αναγεννηση Ναξου: Χαμηλοθώρης, Γρατσίας, Πιτταράς, Φακίνος, Ζήνδρος, Σέμε, Σαριδάκης, Δεγαϊτας (c), Λίκα, Σφυρόερας, Παπακωνσταντής, Παπανικολάου

Φωτογραφίες από το παιχνίδι εδώ

THIRA VAILAS OTE NEW

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares