Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 16:40

Εύκολα τον ΠΑΣ ο Πανθηραϊκός

Αν και ο Πανθηραϊκός μπήκε κάπως μουδιασμένα στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ, στην επανάληψη ανέβασε στροφές και επικράτησε εύκολα με 6-1 επί των "νεοφώτιστων" της Νάξου.

PAPADOPOULOSΜαρτίνος ο MVP

Η ομάδα της Σαντορίνης δεν είχε υστερούντες, με τον Γιάννη Μαρτίνο να κάνει πολύ καλό παιχνίδι, πετυχαίνοντας ένα τέρμα και μοιράζοντας το παιχνίδι για τους νικητές, που με την εμφάνιση τους δικαιολόγησαν γιατί   κατέχουν την 1η θέση του 3ου ομίλου.

Πάντως θα πρέπει να αναφερθεί ότι ειδικά στο 1ο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν φριχτά παράπονα από τον Διαιτητή Ρούσσο και τον Βοηθό Φαν Άαγκεν.

Πλέον ο Πανθηραϊκός στρέφετε στο μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής με την Θύελλα

THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1Επένδυση

Από την άλλη ο ΠΑΣ του 1ου ημιχρόνου κοίταξε κατάματα τον Πανθηραϊκό, σε ένα παιχνίδι που προηγούνταν με 1-0 μέχρι το 42’. Το ημίχρονο όμως έληξε 1-2 με ένα γκολ του 1ου σκόρερ του 3ου ομίλου Κελίδη και η επανάληψη, όπου αποχώρησε τραυματίας ο Σκιαδάς, μετατράπηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο του Πανθηραϊκού. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν παρά να κρατήσουν την εμφάνιση του 1ου σαρανταλέπτου και να επενδύσουν ακόμη περισσότερο πάνω στην νεανική τους ομάδα.

THIRA PLAYLAND1«Ακόμη ζαλίζονται» με το εξοδολόγιο των διαιτητών στον ΠΑΣ Νάξου, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας πλήρωσαν το ποσό των 450€ για τα έξοδα διαιτησίας, πράγμα που συζητήθηκε έντονα, καθώς όπως ανέφεραν σε κάθε εντός έδρας ματς η ομάδα τους πληρώνει μεγάλα ποσά.

Οι σκόρερ

Ο νεαρός Ματάκιας άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ στο 13’, ένα γκολ του Μαρτίνου στο 42’ και ένα του Κελίδη στις καθυστερήσεις διαμόρφωσαν το 1-2, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και με δύο γκολ (55’ & 65’) του Γιάννη Νομικού έκαναν το 1-4 και πήραν διαφορά ασφαλείας. Ο Κρεμύδας στο 72’ και ο Κουλόλι στο 90’ διαμόρφωσαν το τελικό 1-6.

THIRA FYTROS XROMATAΣυνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χύκα, Μαράκης (70’ Μανιός), Κλουβάτος, Πρωτονοτάριος, Πιταράς, Ζάκο, Παπαδόπουλος (73’ Κουφόπουλος), Ματάκιας, Μοσχονάς, Σκιαδάς (λ.τ. 46’ Βερύκοκος), Κατινάς.

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός, Νομικός Ι., Κλουβάτος, Νομικός Β., Κουλόλι, Κωνσταντίνου, Στεφανάκης (61’ Κρεμύδας), Μηνδρινός (78’ Βλαβιανός), Κελίδης (58’ Βρενάγκρ), Μαρτίνος, Παναγιωτίδης.

Φωτογραφίες από τον αγωνα εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares