Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 11:24

Με ένα καράβι… απουσίες Παμμηλιακός και Νηρέας

Επιστροφή στη δράση για το 2014 στον δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος Κυκλάδων με τον πρωτοπόρο Παμμηλιακό να υποδέχεται την… Τρίτη 21/1 στις 16.30 το Νηρέα Πάρου.

 

MHLOS NEW-2013Και γιατί την Τρίτη; Μα πολύ απλά για άλλον ένα χειμώνα το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο «υποφέρει» από τις ελλείψεις στην ακτοπλοΐα. Μετά την απόσυρση του Aqua Spirit για τον ετήσιο μηχανικό του έλεγχο το Aqua Jewel παρέμεινε μόνο στη γραμμή και καλύπτει όσα δρομολόγια είναι εφικτό.

Ας αφήσουμε όμως το πολιτικό ρεπορτάζ και ας πάμε στο αγωνιστικό, όπου οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα απουσιών λόγω κυρίως της εργάσιμης ημέρας ορισμού του αγώνα. Ο προπονητής του Παμμηλιακού Ζαχαρίας Γκούντζας θα στερηθεί για αυτό το παιχνίδι τον βασικό του τερματοφύλακα Θέμη Αϊβαλιώτη, καθώς και τα επίσης βασικότατα στελέχη, τον μέσο Παναγιώτη Τσιριγωτάκη, τον ανέτοιμο από τον τραυματισμό του Ηλία Κυρίτση καθώς και το νεαρό Τζοβάνι Φρούκο.

                                                            

Από την πλευρά του Νηρέα προβλήματα απουσιών υπάρχουν και εκεί με σίγουρους απόντες τον τραυματία από το ματς με τον ΑΟ Πάρου Αλέξη Χατζία και τον τιμωρημένο Αντώνη Κορτιάνο. Πάντως είναι δεδομένο ότι θα προκύψουν κι άλλα ονόματα στο απουσιολόγιο μέχρι την Τρίτη καθώς οι αμφίβολοι είναι για κάθε ομάδα ένα καράβι… λόγω του ιδιαίτερου της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα…

Τέλος ο Χατζίεφ…

Παρελθόν από τον Παμμηλιακό αποτελεί ο Βούλγαρος επιθετικός Συμεών Χατζίεφ, ο οποίος με τα τερτίπια του παραλίγο να κάνει άνω κάτω τα «αποδυτήρια» της Μηλέικης ομάδας. Ο Χατζίεφ αναχώρησε πριν τις γιορτές για την πατρίδα του και ειδοποίησε ότι δεν έχει σκοπό να επιστρέψει.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εύκολα με το Φιλώτι Εύκολα τον ΠΑΣ ο Πανθηραϊκός »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares