Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 08:13

Εύκολα με το Φιλώτι

Μεταμορφωμένη προς το καλύτερο χθες η Θύελλα έπαιξε όσο χρειαζόταν, παίρνοντας μία σπουδαία νίκη με 4-1, κόντρα στον ΑΜΣ Φιλωτίου.

8IRA LYGNOY EKOΟι γηπεδούχοι, αν και είχαν αρκετές απουσίες έδειξαν να συνέρχονται από την "αγωνιστική κοιλιά" των τελευταίων αγωνιστικών και με δύο τέρματα ανά ημίχρονο να φτάσουν στην 9η τους νίκη στο πρωτάθλημα. Ο επιθετικός πλουραλισμός επέστρεψε στην Θύελλα, που χθες, μετά από καιρό είδε να σκοράρουν τρεις παίκτες της: Αγκαράι (2), Βλαβιανός και Αρβανίτης, ενώ σε μερικά σημεία είχε πολύ καλή συνολική απόδοση. Στα θετικά η επανεμφάνιση στην ομάδα του αρχηγού της Γιώργου Αργυρού, ο οποίος στο 85’ πέρασε καταχειροκροτούμενος στο παιχνίδι.

Το μόνο που κατάφερε το Φιλώτι, που χθες είχε πολλά αμυντικά κενά, ήταν να μπει στην διεκδίκηση του παιχνιδιού όταν μείωσε σε 2-1 στην αρχή του 2ου ημιχρόνου με τον συνήθη ύποπτο Λυμπερτά, που χθες μαζί με τον Στρατούρη ήταν οι κορυφαίοι για τους φιλοξενούμενους.

NAXOS STRATOURIS BARCODEΤα γκολ

1-0 Στο πρώτο μέρος η Θύελλα ήταν η ομάδα που είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να έχει απειλήσει ιδιαίτερα μέχρι την φάση του 26’, όπου ο Βλαβιανός με μία σέντρα – σουτ ανάγκασε τον Πολυκρέτη σε ασταθή απόκρουση, με την μπάλα να φτάνει στα πόδια του Αγκαράι και τον τελευταίο με διπλή προσποίηση και σουτ να ανοίγει το σκορ του αγώνα.

2-0 στο 40’ οι ίδιοι παίκτες της Θύελλας, στους ίδιους ρόλους δημιουργούν το 2ο γκολ των γηπεδούχων. Ο Βλαβιανός με μία κούρσα από τα δεξιά «αδειάζει» την άμυνα του Φιλωτίου και με πάσα την κατάλληλη στιγμή, δίνει ένα έτοιμο γκολ στον επερχόμενο Αγκαράι, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

2-1 Στην επανάληψη ο ΑΜΣ Φιλωτίου μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, έχοντας την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 52’ οι δύο καλύτεροι των φιλοξενούμενων συνεργάζονται με τον Στρατούρη να πασάρει στον Λυμπερτά και τον τελευταίο με μία κλασική κίνηση φορ να μπαίνει στην περιοχή της Θύελλας και με αριστερό πλασέ να μειώνει σε 2-1.

3-1 Οι γηπεδούχοι μετά το 2-1 κατάλαβαν ότι δεν θα πρέπει να υπάρξουν σημεία χαλάρωσης και βγήκαν και πάλι στην επίθεση, δημιουργώντας καλές στιγμές μπροστά στην εστία του Πολυκρέτη. Και φτάνουμε στο 76’, όπου για 3η φορά THIRA XALARHSσυνεργάζονται οι ίδιοι παίκτες με αποτέλεσμα της συνεργασίας τους το 3-1. Αυτοί τη φορά όμως οι ρόλοι αντιστρέφονται και ο Αγκαράι γίνεται ο δημιουργός πασάροντας τον Βλαβιανό, με τον τελευταίο με ένα δύσκολο διαγώνιο πλασέ να γράφει το 3-1, βάζοντας τέρμα στα όνειρα των φιλοξενούμενων για κάτι καλό από το παιχνίδι.

4-1 στο 89’ ο Αρβανίτης μπαίνει στον πίνακα των σκόρερ, όταν σε μία μπαλιά από την άμυνα βρίσκεται μόνος με δύο αντίπαλους, τους οποίου εξουδετερώνει και με μία κούρσα περίπου από το κέντρο βρίσκεται απέναντι στον πολυκρέτη, τον οποίο δεν δυσκολεύεται να νικήσει διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Συνθέσεις

Θύελλα Καμαρίου (Καντζέλης): Ξαγοράρης, Ερμάλ, Ζαφειρόπουλος, Κυριάκος, Μπαλιάκας, Αργυρός, Βλαβιανός, Αγκαράι, Αρβανίτης, Δαμίγος (85’ Αργυρός), Γιουρέλης (51’ Λυγνός).

 

ΑΜΣ Φιλωτίου (Παλάζης): Πολυκρέτης, Μουστάκης Ν., Λιόφαγος (55’ Ψαρράς), Μανιός, Κατσουρός, Στρατούρης, Προμπονάς, Πράσινος, Πολυκρέτης (33’ Μουστάκης Α.), Λυμπερτάς, Μουστάκης Γ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares