Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014 22:08

ΑΟ Σύρου: Λύση συνεργασίας με Πούλο

Η ήττα από τον Αίαντα Σύρου με 2-1 έφερε ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΟ Σύρου, καθώς πριν λίγα λεπτά η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό της ομάδας Μάκη Πούλο.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Σύρου αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Σύρου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας, με τον προπονητή Μάκη Πούλο. Το Δ.Σ. της ομάδας τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του, όλους τους μήνες που ηγήθηκε τεχνικά του ΑΟΣ και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Η διοίκηση του συλλόγου ξεκίνησε ήδη τις διεργασίες για την πρόσληψη νέου τεχνικού».

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η μοναδική ήττα του ΑΟΣ υπό την τεχνική καθοδήγηση του Στερεοελλαδίτη τεχνικού, αλλά η χρονική στιγμή, καθώς και η βαθμολογική συγκυρία συνετέλεσαν στη λύση της συνεργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές για τον αντικαταστάτη του Μάκη Πούλου, με τον ΑΟΣ να προτείνει αρχικά την θέση στον προπονητή των τμημάτων υποδομής Γιάννη Ζαχαρίου, ενώ εξετάζονται προτάσεις τόσο από την Αθήνα, όσο και μέσα από τις Κυκλάδες. Σε κάθε περίπτωση ο αντικαταστάτης του Μάκη Πούλου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares