Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014 19:33

Νίκη με άρωμα μπαράζ για τον Αίαντα

Οι παίκτες του Αίαντα ήταν αυτοί που ήθελαν περισσότερο τη νίκη, την κυνήγησαν μέχρι τέλους και με δύο γκολ του καταπληκτικού χθες Μουράι πήραν μία τεράστια σε βαθμολογική σημασία νίκη (1-2) κόντρα στον ΑΟ Σύρου, τον οποίο και έπιασαν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όπως είχαμε γράψει και στο pre game του παιχνιδιού προβλέψεις δεν χωρούσαν σε ένα τέτοιο ντέρμπι, έτσι κι έγινε τελικά, καθώς σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας οι παίκτες του Γιώργου Ρούσσου ήταν αυτοί που διαχειρίστηκαν καλύτερα το παιχνίδι και παρόλο που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο για τα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα κατάφεραν να πετύχουν το νικητήριο γκολ που τους βάζει με το ένα πόδι στα μπαράζ.

Ο ΑΟ Σύρου ήταν «αγνώριστος» και εντελώς εκτός κλίματος στο πρώτο επίσημο του παιχνίδι για το 2014, με τις προσπάθειες των μοναδικών διασωθέντων Σταματίου και Μανουδάκη να δείχνουν ότι δεν ήταν αρκετές για να δώσουν κάτι καλό στου γηπεδούχους.

Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Μουράι 25’ & 95’ με τον Σταματίου να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 71’. Πλέον η τετραπλή ισοβαθμία στην κορυφή του 1ου ομίλου (εφόσον κερδίσει αύριο ο Α Σ Άνω Μεράς τον ΑΟ Τήνου) κάνει τις τρεις (3) εναπομείναντες αγωνιστικές να έχουν τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Γενική εικόνα

Μπορεί ο ΑΟΣ να αγωνίστηκε με τις 2 νέες προσθήκες του (Κυριάκο Μανουδάκη και Φρέιτας), αλλά η κακή αγωνιστική ημέρα ήταν εμφανής με αποτέλεσμα να δεχθεί την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη, ο Αίαντας Σύρου έχοντας νέο πρόσωπο, τον νεοαποκτηθέντα Κώτση, που εντυπωσίασε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο πήρε δίκαια τη μεγάλη νίκη. Ο Αίαντας Σύρου μετουσιώνοντας σε 2 γκολ τις 5 τελικές του προσπάθειες (γκολ Μουράι 25’ 95’) και ουσιαστικά εξαφάνισε από το γήπεδο τον ΑΟ Σύρου, ο οποίος ήταν κατώτερος των περιστάσεων με μόλις 3 μεγάλες ευκαιρίες και αγωνιζόμενος με παραπάνω παίκτη και περίπου 10 λεπτά. Στα θετικά ήταν ο κόσμος (πάνω από 350 άτομα), που βρέθηκαν στο γήπεδο για το ντέρμπι, ενώ πάρα πολύ καλή ήταν η διαιτησία των κ. Μενδρινό Λ., Δεληγιάννη Ν. & Σουλτάνη Α.

Πολύ θετική ήταν η εικόνα και μετά τη λήξη του αγώνα, όπου μεταξύ των δύο ομάδων επικράτησε ποδοσφαιρικός πολιτισμός, καθώς σύσσωμη η διοίκηση του ΑΟΣ συγχάρηκε του παίκτες του Αίαντα για τη δίκαιη νίκη τους.

Το φιλμ του αγώνα

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές και με πολύ δύναμη η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους θα χαθεί στο 10', όταν το σουτ του Φουάση θα περάσει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καραμαλίγκα.

(0-1) Δεκαπέντε λεπτά αργότερα στο 25', ο Μουράι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, νικώντας τον Καραμαλίγκα.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, στο δεύτερο μέρος θα χαθεί στο 46', με σουτ του Κώτση από τα δεξιά της περιοχής που ανάγκασε τον Καραμαλίγκα σε υπερπροσπάθεια.

Τεράστια ευκαιρία να φέρει στα ίσα το παιχνίδι, θα χάσει στο 56’ ο Σταματίου, καθώς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα παράλληλα άουτ, μετά την σέντρα του Φρέιτας.

(1-1) Στο 71’ ο ΑΟ Σύρου θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά του Σταματίου, ύστερα από το αρχικό σουτ του Περιάλη, το οποίο άλλαξε πορεία, βρίσκοντας σε πόδια αμυντικού.

Εννέα λεπτά αργότερα στο 80', η ομάδα του Αίαντα Σύρου θα μείνει με 10 παίκτες έως το τέλος του παιχνιδιού, μετά την δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Σαγκινέτος.

Ένα λεπτό αργότερα, θα χαθεί μία ακόμη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον Συμιγδαλά, ο οποίος όμως αν και από πλεονεκτική θέση, έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ γλύφοντας το δεξί κάθετο δοκάρι.

(1-2) Στο 95’ ο Αίαντας Σύρου θα πάρει τη μεγάλη νίκη με 1-2 χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουράι, τελειώνοντας το παιχνίδι σε μικρό χρόνο.

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Πούλος): Καραμαλίγκας, Σταμούλης, Βαβουράκης (55' Ξυγκάκης), Χαβδούλας, Κόκκαλης, Τερόλης, Τζώρτζης (55' Ντε Φρέιτας), Περιάλης, Μανουδάκης, Σταματίου, Πρίντεζης (90' Μαραγκός)

ΑΙΑΝΤΑΣ ΣΥΡΟΥ (Ρούσσος): Συριανός, Μεμάι, Φουάσης, Βασάλος, Αναγνωστόπουλος, Μπαλόπιτας, Κώτσης, Μουράι, Σαγκινέτος, Ρούσσος Κ.,(37’ Καράβας), Λούσσας (64' Συμιγδαλάς).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares