Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 21:24

Στενεύουν τα περιθώρια

Μόνο οι καλές εντυπώσεις έμειναν σήμερα από την εμφάνιση του Πανναξιακού, καθώς αν και η ομάδα της Νάξου έδειχνε να «ρολάρει» καλύτερα, τελικά με δύο τέρματα που πέτυχαν οι Πειραιώτες στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα ηττήθηκε με 2-1 από τον Περαμαϊκό.

NAXOS MAYROSΠλέον ο Πανναξιακός παίζει με την πλάτη στον τοίχο, καθώς παραμένει χωρίς νίκη τρεις ολόκληρους μήνες, με το μόνο παρήγορο σε όλη την υπόθεση να είναι η πίστη για ανάκαμψη από τους παίκτες και τον προπονητή, όπως και το γεγονός ότι μέρα με τη μέρα η ομάδα αποδίδει καλύτερα.

 

Στον σημερινό αγώνα η ομάδα της Νάξου ήταν εμφανώς καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, αλλά όταν το ματς πήγε στην λεπτομέρεια εκεί φάνηκαν οι πολλές απουσίες που είχε. Αντιθέτως ο Περαμαϊκός είχε την κατάλληλη στιγμή το κατάλληλο εργαλείο, που ακούει στο όνομα Αλέκος Κακλαμάνος, ο οποίος στο 79′ με σουτ έκανε το 1-0 και στο 84′ έγινε δημιουργός, καθώς έστρωσε στον Λαμπρινάτο, με τον τελευταίο να σουτάρει εύστοχα κάνοντας το 2-0. Το μόνο που κατάφερε ο Πανναξιακός ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντούκα.

 

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Γιώργος Κατσάνης δέχτηκε κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) και δεν θα συμμετάσχει στο επόμενο εντός έδρα παιχνίδι με την ΑΕΚ.

 

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Στασινόπουλος) Μότος, Σαμαράς (64′ Ανδριαννόπουλος), Χατζηγιαννάκος, Καραγιάννης (73′ Ιατρού), Λαπατάς, Νταλάκος, Ερρίκος, Λαμπρινάτος, Κακλαμάνος, Σιδέρης (55′ Γεωργιάδης), Σεβάι.

 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός) Τσαϊλάκης, Κατσάνης, Τσαρτσάρας, Ανδρεόπουλος (80′ Λίμα), Μεσημέρης, Παναγιωτίδης, Καρούσης (85′ Ευριπιώτης), Μποδώνιας (64′ Μπανακάκης), Βούλγαρης, Ρόβας, Ντούκα.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares