Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014 18:51

Όλα έτοιμα στη Νάξο

Σχεδόν όλα έτοιμα είναι στη Νάξο για το αυριανό παιχνίδι του Πανναξιακού με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ προπονήθηκε στις 15:00 στο ΔΑΚ Νάξου και σε λίγες ώρες ντιπροσωπεία της ομάδας θα δώσει το παρόν στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Νάξου.

Νωρίτερα ο Γιώργος Βλαστός και οι παίκτες του πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αγώνα, ενώ ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας, όπου μετά από καιρό συμπεριλαμβάνεται ο Λέανδρος Μπονιάκος, καθώς και ο Αποστόλης Παπαδόπουλος, ο οποίος από χθες επέστρεψε στη Νάξο, όπου και θα μείνει μέχρι το τέλος της Περιόδου. Απώλειες για τον Πανναξιακό οι Κατσάνης και Παναγιωτίδης, που εκτίουν ποινές μίας αγωνιστικής.

Οι αστυνομικές αρχές σε συνεργασία με την διοίκηση του Πανναξιακού ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν περισσότερα με θέματα ασφαλείας, καθώς το ΔΑΚ Νάξου αναμένεται να είναι αύριο ασφυκτικά γεμάτο.

Τα τελευταία εισιτήρια θα πουληθούν αύριο στην είσοδο του ΔΑΚ Νάξου.

Οι αποστολές

Πανναξιακός

Γιουργούσης, Τσαϊλάκης, Μεσημέρης, Τσαρτσαράς, Ανδρεόπουλος, Καλογερής, Αριανούτσος, Λίμα, Ρόβας, Καρούσης, Βούλγαρης, Ντούκα, Μπονιάκος, Χαμηλοθώρης, Ευριπιώτης, Παπαδόπουλος, Καρελέμογλου, Μπονιάκος.

ΑΕΚ

Βούρας, Καραγκιολίδης, Αργυρίου, Ανάκογλου, Γεωργέας, Γροντής, Κορδέρο, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Τσιρίλο, Μούργκα, Πόποβιτς, Πλατέλλας, Πεταυράκης, Παληαρούτας, Ρόβας, Τζανετόπουλος, Τσουκαλάς, Τσεβάς και Τσούπρος.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares