Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014 23:17

Νικητής ο Πάγος...

Στο μεγάλο ντέρμπυ που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Άνω Σύρου, ο ΑΟ Πάγου ήταν ο μεγάλος νικητής παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο για 60’ πετυχαίνοντας 2 γκολ στο 1ο ημίχρονο επί της Άνω Μεράς.

Χάρη σε γκολ στο 6’ του Πάπιτση και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του Βαρθαλίτη, παρέμεινε για μια ακόμη εβδομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του κ. Ξενικάκη πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στο μεγάλο ντέρμπυ της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αίαντα Σύρου, το οποίο θα κρίνει αν θα συμμετέχει ή όχι στη διαδικασία των μπαράζ, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα του ΑΟ Πάγου ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και μετουσίωσε σε 2 γκολ τις αρκετά καλές ευκαιρίες που έχασε στο ματς, με τους καλύτερους να θεωρούνται οι Τσάλμας και Ξένος, αφομοιώνοντας πλήρως το σύστημα του κ. Ξενικάκη, αν και βρίσκονται λίγο καιρό στην ομάδα.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του ΑΣ Άνω Μεράς ήταν ανταγωνιστική μόνο για το πρώτο 45’ και έχασε αρκετά σημαντικές ευκαιρίες, όπως ένα σουτ του Τόσκα στο 13’ με ατομική ενέργεια που πέρασε λίγο άουτ, μια κεφαλιά του Πετράι από εκτέλεση φάουλ του Θεοχάρη που πέρασε λίγο άουτ στο 15’, ενώ θα μπορούσαμε κάλλιστα να πούμε ότι στο σημείο που φαινόταν ότι η ομάδα της Μυκόνου άρχισε να ισορροπεί το ματς, βγήκε εκτός εαυτού χάρη στο γκολ του Βαρθαλίτη στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Στο 2ο ημίχρονο δεν μπόρεσε να έχει καθαρό μυαλό, δέχθηκε αρκετές κίτρινες κάρτες και θα μπορούσαμε να πούμε ότι δίκαια φτάσαμε στο τελικό 2-0 για τους γηπεδούχους.

Πλέον μ’ αυτή την ήττα η ομάδα του κ. Τζιώβα μένει εκτός στόχων και απλά θα αγωνιστεί για το όνομα της ομάδας στο μεγάλο ντέρμπυ που έχει πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα απέναντι από την ομάδα του ΑΟ Σύρου.

ΑΟ Πάγου (Ξενικάκης): Κουκής, Φωτεινιάς (66’ Μουλίδης), Γ. Ρούσσος, Σαμιωτάκης, Ν. Ρούσσος, Παλαιολόγος, Βαρθαλίτης, Νομικός (68’ Μανωλιός), Τσάλμας, Πάπιτσης, Ξένος (85’ Πρελορετζος).

ΑΣ Άνω Μεράς (Τζιώβας): Κουσαθανάς (46’ Αγγελίδης), Κουκάς, Κουτσούκος, Α. Ασημομύτης Α. (59’ Κιούσης), Θεοχάρης, Κεραμιδάς, Τόσκα, Κεκελής, Τουρέ, Βλισνάκης (59’ Ασημομύτης Ν.), Πετράι.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares