Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 19:29

Τέλος Βλαστός και Φλεριανός, Μιχαήλοβιτς ο νέος Κόουτς

Αιφνιδιαστικές αλλαγές στον Πανναξιακό, όπου πριν λίγα λεπτά ανακοινώθηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας με το προπονητή Γιώργο Βλαστό, αλλά και η παραίτηση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Βασίλη Φλεριανού.

Οι τελευταίες εξελίξεις έτρεξαν μετά την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ., όπου και πάρθηκαν οι αποφάσεις, που έχουν να κάνουν περισσότερο με την αναστροφή του αρνητικού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και του σχεδιασμού για την σωτηρία του Πανναξιακού που θα επιχειρηθεί στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος.

Μιχαήλοβιτς στο τιμόνι

MIXAILOVITS SMALLΌσον αφορά τον νέο τεχνικό της ομάδας αυτός θα είναι ο Γιόβαν Μιχαήλοβιτς, ο οποίος αύριο καταφθάνει στη Νάξο, όπου θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα του Πανναξιακού, ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Ερμή Ζωνιανών.

Ο Μαυροβούνιος Γιόβαν Μιχαήλοβιτς που έχει μεγάλο βιογραφικό και από το 1992 βρίσκεται στην Ελλάδα ως προπονητής τερματοφυλάκων σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Καβάλα, ΑΠΟΕΛ, Καλλονή, Βέροια, ενώ στη Νάξο έρχεται μετά από τέσσερις μήνες παρουσίας στον Ηρακλή Ψαχνών.

Ουσιαστικά προπονητής έχει διατελέσει σε Προοδευτική, Ατρόμητο και Πατραϊκό αλλά πριν από το 2001 όταν και βρέθηκε στην ΑΕΚ και στο πλευρό του Ντούσαν Μπάγιεβιτς.

Από εκεί και πέρα οι εξελίξεις τρέχουν για τον Πανναξιακό καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του Παπασταθόπουλου, κάτι που έχει αναλάβει προσωπικά ο Πρόεδρος της ομάδας Πλάτων Τομπάς. Μάλιστα ο κύριος Τομπάς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρώην προπονητή της ομάδας λέγοντας: «Η διοίκηση του Πανναξιακού ευχαριστεί τον Γιώργο Βλαστό για την παρουσία του και την προσφορά του στην ομάδα την οποία και υπηρέτησε όσο καλύτερα μπορούσε από τον Μάρτιο του 2012 και οδήγησε τον Πανναξιακό στην Γ' Εθνική κατηγορία, την υψηλότερο διάκριση που έχει σημειώσει στην ιστορία του». 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares