Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 19:11

Παλικαρίσια νίκη του ΑΟ Σύρου

Σε ένα από τα καλύτερα ματς που έχουμε παρακολουθήσει φέτος στον 1ο όμιλο και μεταδόθηκε λεπτό προς λεπτό από το S.C., ο ΑΟ Σύρου πέρασε νικηφόρα με 2-3 μέσα από τη έδρα της Άνω Μεράς αναγκάζοντας την ομάδα της Μυκόνου στην πρώτη τους εντός έδρας ήττα για τη φετινή χρονιά.

SYROS INTERNATIONAL LIFEΚαι τώρα μπαράζ

Ο Γιάννης Ζαχαρίου και οι παίκτες του έδειξαν ότι μπορούν και στα δύσκολα, καθώς αν και στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαν καλή παρουσία, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το εις βάρος του 1-0 να τους «πετάει» έξω από τα μπαράζ, στην επανάληψη επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί, πετυχαίνοντας δύο τέρματα με τον MVPτου αγώνα Λεονάρδο Πρίντεζη και ενώ ισοφαρίστηκαν στο 72΄, ήρθε το γκολ ένα καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του Περιάλη στο 83’ να δώσει δικαιωματικά τη νίκη στους Συριανούς.

Ο ΑΟ Σύρου με τη νίκη αυτή μέσα στην δύσκολη έδρα της Άνω Μεράς, εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στα μπαράζ (αφού νικήσει την Στενή την τελευταία αγωνιστική)… απευθείας ή μέσω αγώνα με τον 2ο του 2ου ομίλου, πράγμα που θα γνωρίζουμε την τελευταία αγωνιστική, όπου το ντέρμπι του Πάγου με τον Αίαντα θα κρίνει την τελική κατάταξη του 1ου ομίλου.

Κασσάνδρες

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι διέψευσαν τις «Κασσάνδρες» που κόπτονταν για τον ορισμό τους ματς, παίζοντας ένα παιχνίδι στα ίσα, προσπαθώντας και φτάνοντας κοντά σε μια νίκη που θα άλλαζε τα δεδομένα στον όμιλο. Ο Νίκος Τζιόβας και οι παίκτες του με την παρουσία τους στον 2ο γύρο έδειξαν ότι μένουν εκτός μπαράζ λόγω του μουδιασμένου ξεκινήματος στην αρχή της χρονιάς.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους για ακόμη μία φορά ο Πετράι, ο οποίος εκτός του τέρματος που πέτυχε, δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΑΟΣ.

Οι σκόρερ

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο 1ο μέρος και ευτύχησαν να προηγηθούν 1-0 στο 29’ με ένα γκολ του Πετράι, που ήρθε μετά από λάθος στην άμυνα του ΑΟΣ.

Η ισοφάριση για τον ΑΟΣ ήρθε στην επανάληψη έπειτα από σουτ του Πρίντεζη στο 53’, με το σκορ να γίνεται 1-1.

ME ANO MERA 3Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 63’ ο άσσος του ΑΟ Σύρου χτυπά και πάλι με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Οι γηπεδούχοι δεν ήταν διατεθειμένοι να αφήσουν το παιχνίδι έτσι απλά… και στο 72’ ύστερα από αλλεπάλληλες σέντρες ο Βλιζνάκης γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-2.

«Σωτήρας» για τον ΑΟ Σύρου αποδείχτηκε ο Γιώργος Περιάλης, ο οποίος με πολύ όμορφο σουτ στο 83’ διαμόρφωσε το τελικό 2-3 για την ομάδα του.

Συνθέσεις

ΑΣ Άνω Μεράς (Τζιόβας): Αγγελίδης, Κουκάς, Κουστσούκος (89' Νάζος), Τοπάλης, Λάμα, Κεραμιδάς, Τόσκα (65' λ.τ. Γκοράρι), Κεκελής (83' Ασημομύτης Α.), Τουρέ, Βλιζνάκης, Πετράι.

ΑΟ Σύρου (Ζαχαρίου): Καραμαλίγκας, Σταμούλης, Παπαδάκης, Τερόλης, Σούρλας, Βελέντζας (44' Ντε Φρέιτας), Περιάλης, Τζώρτζης, Σταματίου (88' Φωτεινιάς), Μανουδάκης, Πρίντεζης (80' Ξυγκάκης).

Η LIVE εξέλιξη του αγώνα εδώ

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στον φακό της Ειρήνης Παππά εδώ.

Η βαθμολογία

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares