Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2014 23:22

Και τώρα το ντέρμπι

Το Σαββάτο στις 9:15 το πρωί ο Αίαντας επικράτησε με 4-0 της Υδρούσας και πλέον επικεντρώνεται στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στο Πάγο, όπου έστω και η κατάκτηση ενός βαθμού θα του δώσει την ευκαιρία συμμετοχής στα μπαράζ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο αγώνας δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, καθώς έμοιαζε περισσότερο σαν αγγαρεία. Ο Σαγκινέτος στο 31΄και στο 50΄, ο Κωτσής στο 15΄και ο Μαραγκός στο 80΄διαμόρφωσαν την εύκολη νίκη για τους Συριανούς.

Στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγεται και η επιστροφή του Μπογκντάν, ο οποίος είχε φύγει με «περίεργο» τρόπο τον Δεκέμβριο από τον Αίαντα.

Αίαντας Σύρου: Κουμπαράκης, Λούσας, Φουάσης, Βασάλος (58' Γεράρδης), Καράβας, Μπαλόπιτας (68' Μαραγκός), Κωτσής, Μουράϊ, Σαγκινέτος, Μπογδάν, Γκούφας (53' Δεναξάς).

Υδρούσα: Θωμάς (78' Γ. Μαντζώρος), Βόλικας, Λάβδας (63' Πετρίδης), Τσαγκανίδης, Μάναλης, Aliras, Μπάμπης, Λουκίσσας (71' Luzi), Turani, Βιδάλης, Αποστόλου.

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ

Στο 6' ο Σαγκινέτος με φάουλ από καλή θέση προσπάθησε να νικήσει τον Θωμά, όμως ο γκολκίπερ της Υδρούσας έδιωξε με γροθιές τη μπάλα.

Στο 13' άουτ πέρασε η μπάλα από το σουτ του Μπογδάν.

Στο 15' ο Αίαντας άνοιξε το σκορ με τον Κωτσή, καθώς ο Λούσσας μπήκε από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής και την κατάλληλη στιγμή έδωσε πάρε - βάλε στον σκόρερ.

Στο 18' ο Γκούφας με δυνατό διαγώνιο σουτ προσπάθησε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Υδρούσας, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Θωμά.

Στο 23' άουτ πέρασε το σουτ του Κωτσή από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής.

Στο 31' ο Σαγκινέτος με ωραίο ανάποδο ψαλίδι νίκησε τον Θωμά και έκανε το 2-0.

Στο 38' ο Τσαγκανίδης πήρε την "μπουκιά" από το στόμα του Κωτσή, καθώς ο παίκτης της Υδρούσας έδιωξε τη μπάλα πάνω στην γραμμή του τέρματος του Θωμά.

Στο 39' ο Βασάλος έχασε τεράστια ευκαιρία για το 3-0 καθώς η κεφαλιά του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 50' ο Σαγκινέτος σημείωσε ακόμη ένα εντυπωσιακό τέρμα αυτή τη φορά με ψηλοκρεμαστό σουτ από τα 35 μέτρα.

Στο 80' ο Μαραγκός από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τον Αίαντα Σύρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares