Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2014 22:13

Προς αναβολή οι δύο εναπομείναντες αγώνες του 2ου ομίλου

Προς αναβολή πάνε οι δύο εναπομείναντες αγώνες της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου μιας και το AquaJewelάλλαξε για άλλη μια φορά το δρομολόγιό του.

Αυτοί είναι οι αγώνες μεταξύ του Νηρέα και του ΑΟ Σερίφου που ήταν να διεξαχθεί αύριο Δευτέρα στις 14:15 και την Τρίτη ο αγώνας μεταξύ του Πανσιφναϊκού και του ΑΟ Πάρου στις 15:00.

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα της NELLINES, το AquaJewelθα περάσει από την Πάρο της Τετάρτη με αποτέλεσμα η Σέριφος αν αναγκαζόταν να ταξιδέψει (κάτι που τελικά δεν έγινε), θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη στον Πειραιά και να επιστρέψει στην Σέριφο μετά από 3 μέρες!.

Όσον αφορά το παιχνίδι της Σίφνου, σε επικοινωνία που είχαμε με διοικητικό στέλεχος του ΑΟΠ, μας είπε ότι η ομάδα αδυνατεί να ταξιδέψει την Τετάρτη μιας και όλοι οι παίκτες οι οποίοι εργάζονται ή είναι μαθητές, αδυνατούν να απουσιάσουν αυτή την μέρα.

Περιμένοντας λοιπόν την απόφαση της ΕΠΣ Κυκλάδων η οποία αναμένεται να είναι αναβολή μιας και συμμερίζεται την ιδιαιτερότητα που έχει προκύψει στον 2ο όμιλο με τις συνεχείς αλλαγές και αναβολές των ενδοκυκλαδικών δρομολογίων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Άνετη νίκη για την Θύελλα Και τώρα το ντέρμπι »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares