Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2014 22:02

Άνετη νίκη για την Θύελλα

Ένα εύκολο απόγευμα είχε χθες η Θύελλα Καμαρίου, που επικράτησε με 7-1 επί των "πιτσιρικάδων" του ΠΑΣ Νάξου, σημειώνοντας την 10η νίκης της στο φετινό πρωτάθλημα.

PAPADOPOULOSΟι παίκτες του Αντώνη Καντζέλη δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα να φτάσουν σε μία εύκολη νίκη, με τον Αγκαράι να πετυχαίνει χατ τρικ και τους Αρβανίτη, Γιουρέλη, Βλαβιανό και Αργυρό να συμπληρώνουν τα τέρματα της Θύελλας.

Μάλιστα ο τεχνικός της Θύελλας είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει παίκτες και να δώσει ευκαιρία σε άλλους που μέχρι σήμερα δεν είχαν αρκετά λεπτά συμμετοχής.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων ο νεοαποκτηθέντας Κώστας Κατσιούλης, άνοιξε λογαριασμό στη νέα του ομάδα σκοράροντας το μοναδικό της τέρμα.

Διαιτητές ήταν οι: Πάντος, Βάιλας και Ζώρζος

Συνθέσεις

Θύελλα Καμαρίου (Καντζέλης): Ξαγοράρης, Μπίμπα (60΄Ζαφειρόπουλος), Λυγνός, Κυριάκος, Πάγια, Αργυρός Η. (50΄Βουλγαράκης), Βλαβιανός, Γιουρέλης, Αρβανίτης, Δαμίγος, Αγκαράι (61΄Αργυρός Γ.).

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χύκα, Μανιός (60΄Κουφόπουλος), Πρωτονοτάριος, Κλουβάτος, Ματάκιας, Ζάκο, Βερύκοκος, Κατεινάς, Μοσχονάς, Σκιαδάς (65΄Μπιλάς), Κατσιούλης.

8IRA LYGNOY EKO   THIRA XALARHS

THIELLA-PAS 7-1 1

THIRA VAILAS OTE NEW

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares