Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2014 20:37

3-2 τον Καρτεράδο με ''SHOW'' Κρητικού

Με κορυφαίο τον Μιχάλη Κρητικό που πέτυχε δύο τέρματα ο ΑΜΣ Φιλωτίου νίκησε χθες με 3-2 τον ΑΟ Καρτεράδου, φτάνοντας τους 18 βαθμούς στο πρωτάθλημα, έναν λιγότερο από την ομάδα της Σαντορίνης που έχει 19 βαθμούς, ισοβαθμώντας στην 4η θέση με τον Αστέρα Τραγαίας.

NAXOS STRATOURIS BARCODEΣε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα και οι αδικαιολόγητες συνεχόμενες διαμαρτυρίες των δύο ομάδων προς τον πολύ καλό χθες Φαν Άαγκεν η ομάδα του Δημήτρη Παλάζη αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ (0-1, 1-2) κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, χάρη σε δύο τέρματα του επανεμφανιζόμενου μετά από πολύ καιρό Μιχάλη Κρητικού, ενώ ο Λυμπερτάς με πέναλτι είχε ισοφαρίσει σε 1-1. Πολύ θετικά στοιχεία άφησαν οι νεοαποκτηθέντες Γιαννούλης, Κουφόπουλος και Γιώργος Πράσινος, που ύστερα από ενέργειες του προπονητή και της διοίκησης ανήκουν στο δυναμικό του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους ήταν καλοστημένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χτυπώντας στις αντεπιθέσεις από όπου προήλθε και το υπέρ τους 1-0. Στην επανάληψη αν και κατάφεραν να προηγηθούν εκ νέου με τον Γεωργιάδη, έχασαν αρκετές προσωπικές μονομαχίες και μοιραία βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Ωστόσο η ομάδα του Λευτέρη Τζούρου έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 85΄όταν ο Λιόφαγος έσωσε πάνω στη γραμμή απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Βαζαίου, που ήταν και ο κορυφαίος για τον Καρτεράδο.

Τα γκολ

0-1 Στο 28΄έπειτα από μία βαθιά μπαλιά του Χοχάι ο Βαζαίος βγαίνει σε θέση τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ νικά τον Βασιλάκη, κάνοντας το 0-1 για τον Καρτεράδο. Με αυτό του το τέρμα ο βραχύσωμος επιθετικός του Καρτεράδου έφτασε τα 9 στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται μέσα στην 1η πεντάδα των σκόρερ.

1-1 Λίγο πριν την λήξη του 1ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43΄ ο Μαρούλης επιχειρεί σουτ που βρίσκει στο χέρι του Ζερβάκη με τον διαιτητή Φαν Άαγκεν να NAXOS KTEL 1δείχνει την άσπρη βούλα και τον Λυμπερτά να ευστοχεί από τα 11 βήματα, κάνοντας το 1-1, που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

1-2 Με την σέντρα της επανάληψης (40΄΄) ο Καρτεράδος παίρνει και πάλι κεφάλι στο σκορ όταν ο Μουστάκης δεν διώχνει καλά μέσα από την περιοχή, με τον Γεωργιάδη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με ένα τεχνικό πλασέ στην κλειστή γωνία του Βασιλάκη να κάνει το 1-2 για τους Σαντορινιούς.

2-2 Κάπου εκεί αναλαμβάνει δράση ο Μιχάλης Κρητικός και στο 58΄έπειτα από έμμεσο φάουλ που εκτέλεσε ο Λυμπερτάς μα κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή κάνει το 2-2. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για την απόφαση του διαιτητή, την οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε στο βίντεο του αγώνα που θα αναρτηθεί αύριο.

2-3 Το νικητήριο γκολ για το Φιλώτι πετυχαίνει και πάλι ο Κρητικός στο 69΄, με τον υψηλόσωμο μέσο να παίρνει την μπάλα έξω από την περιοχή και με ένα πολύ καλό πλασέ να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Διαιτητικό τρίο ήταν οι: Φαν Άαγκεν, Βάιλας και Βασάλος.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Παλάζης): Βασιλάκης, Μουστάκης Ν. (57΄Κουφόπουλος), Μουστάκης Γ., Ζούλης, Κατσουρός, Στρατούρης, Πράσινος Γιαν., Κρητικός, Μουστάκης Δ. (46΄ Πράσινος Γιαν.), Μαρούλης, Λυμπέρτας (81΄λ.τ. Λιόφαγος)

ΑΟ Καρτεράδου (Τζούρος): Καβαλλάρης, Βαρμάζης, Δαρζέντας, Χοχάι, Λύκος, Ζερβάκης (78΄Ρενιέρης), Νομικός, Κλουβάτος (72΄Μαλυλάρης), Βαζαίος, Σελιστάι, Γεωργιάδης.

Φωτογραφίες από τον αγώνα εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares