Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 00:14

Μεταμορφωμένος, αλλά και πάλι θύμα

Μία φράση του σκόρερ του Πανναξιακού Χρήστου Ρόβα μετά το 1-1 της ομάδας του με τον Μανδραϊκό τα λέει όλα.

NAXOS MAYROSΟ μικρός που πέτυχε το 1ο του τέρμα με την φανέλα των ναξιωτών είπε: «ναι είμαι χαρούμενος που έβαλα γκολ, το πρώτο με τη νέα μου ομάδα, αλλά νιώθω ότι μας κλέβουν τον ιδρώτα. Κρίμα γιατί ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη».

Ότι επαναλαμβάνεται παύει αν είναι τυχαίο… στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης Μανδραϊκός – Πανναξιακός ο Ντούκα έκανε κεφαλιά ο Κολτίδας έκοψε τη μπάλα με το χέρι και ο Ρόβας που ερχόταν από πίσω επωφελείται, περνάει τον τερματοφύλακα και ενώ ήταν τετ α τετ με κενή την αστεία, ο διαιτητής Μαρκαντωνάτος από την Ηλεία σταμάτησε το παιχνίδι για να δώσει κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του Μανδραϊκού.

Το ματς

Στα αγωνιστικά τώρα η ομάδα του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς πάλεψε το παιχνίδι και είχε τις ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο να πάρει το τρίποντο. Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα κενά που άφηνα οι γηπεδούχοι στη προσπάθειά τους να σημειώσουμε ένα δεύτερο γκολ, και έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Αλλά δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους.

Όπως και στη φάση που δέχτηκαν το γκολ, όταν αυτό προήλθε από κακή συνεργασία της άμυνας και με τον Καϊμακακούδη, το μόνιμο σκόρερ της ομάδας του Στέλιου Βογιατζή να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να ανοίγει το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι είχαν μία ακόμη ευκαιρία να κλειδώσουν τη νίκη στο 20ο λεπτό αλλά ο Γιουργούσης σταμάτησε τον Σερέπα και στη συνέχεια άρχισε η αντεπίθεση για την ομάδα της Νάξου.

Ο Ρόβας στο 35ο λεπτό είναι αυτός που ισοφαρίζει, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Πανναξιακού (7ο φέτος καθότι κουβαλάει και τα έξι από τον πρώτο γύρο με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου).

Η μεγάλη ευκαιρία του Πανναξιακού έγινε στις καθυστερήσεις όταν ο Βούλγαρης από καλή θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Μποδώνιας αποβλήθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με 2η κίτρινη κάρτα και χάνει το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με την Θύελλα Ραφήνας.

Καλύτεροι

Η καλή εμφάνιση της ομάδας της Νάξου, καθώς και πολλών παικτών που έδειξαν ότι μπορούν να δείξουν καλύτερο πρόσωπο, σε συνδυασμό με την κατακόρυφη άνοδο της απόδοσης από παίκτες που δεν πήγαιναν καλά μέχρι χθες είναι σίγουρα κάτι που καταγράφετε στα θετικά για τον Πανναξιακό και το επερχόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Θύελλα.

Ο Αντώνης Χαμηλοθώρης παίζοντας βασικός για πρώτη φορά φέτος, ο Γιώργος Κατσάνης μέχρι το 46, όπου βγήκε λόγω τραυματισμού, καθώς και οι: Μεσημέρης, Ρόβας και Παπαδόπουλος ήταν στους διακριθέντες του Πανναξιακού σήμερα.

Συνθέσεις

Μανδραϊκός (Βογιατζής): Χρόνης, Χουστουλάκης, Παναγιωτόπουλος, Κουσούρης, Κολτσίδας, Αγκόλι, Μπιλίτσης (46ο Ιατρού), Μπούγιας (91ο Χιότογλου), Καϊμακακούδης, Ζαχαράτος (93ο Παπακωνσταντίνου), Σερέπας

Πανναξιακός (Μιχαήλοβιτς): Γιουργούσης, Κατσάνης (λ..τ. 46ο Μπανακάκης) Μποδώνιας, Μεσημέρης, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος, (90ο Σάντα), Ρόβας, χαμηλοθώρης, Λίμα (73ο Ντούκα), Παπασταθόπουλος, Βούλγαρης

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares