Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 18:41

Τσέκαρε το εισιτήριο για τα μπαράζ

Ο ΑΟ Πάρου έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της κανονικής περιόδου, επικρατώντας εύκολα του ΑΟ Σερίφου με 4-0.

SERIFOS XORHGOI 2013Το ματς δεν αντέχει κριτική.

Από το πρώτο μέρος διαμορφώθηκε το τελικό σκορ και το δεύτερο ημίχρονο ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα.

Οι γηπεδούχοι έχοντας εξασφαλισμένη την νίκη, σεβάστηκαν την φιλότιμη ομάδα της Σερίφου, που κατέβηκε με πολλές ελλείψεις και σε χαλαρούς ρυθμούς εκατέρωθεν κύλησε ήσυχα το ματς.

Τα γκολ

Στο 3' μετά από ατομική ενέργεια και σέντρα του Γιουρτζίδη, ο Γιάννης Γεροντάρης στην προσπάθεια του να αποκρούσει, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του για το 1-0.

Στο 22' ένα πολύ ωραίο τρίγωνο των Πετρόπουλου-Γιουρτζίδη-Αρκουλή, έφερε τον τελευταίο σε θέση βολής και τελειώνοντας εύστοχα την φάση έκανε το 2-0.

Στο 30' ο Κοσμάς Βαλσαμάκης, που είχε πολλές σωτήριες επεμβάσεις, εκτέλεσε άσχημα ένα ελεύθερο, ο Αρκουλής έκλεψε την μπάλα από τον Χρυσολωρά, μπήκε στην περιοχή και σέρβιρε στον Γιουρτζίδη για το 3-0.

Στο 40' το ωραιότερο γκολ του αγώνα, όταν ο Κρώνης εκτέλεσε πλασαριστά ένα κόρνερ στο Δημογιάννη, αυτός την έκοψε συρτά στον άξονα, ο Δαφερέρας την άφησε να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο επερχόμενος Αρκουλής με αριστερό πλασέ λίγο μέσα στην περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

aop-serifos-10-2-2014-1

Σβηστές μηχανές στο δεύτερο

Το δεύτερο μέρος, όπως προείπαμε, κύλησε χωρίς ενδιαφέρον με ελάχιστες φάσεις για τους γηπεδούχους, ενώ και οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να απειλήσουν.

Στο τέλος του αγώνα ήταν διάχυτη η ικανοποίηση στις τάξεις των νικητών για την πολύ καλή φετινή πορεία της νεανικής ομάδας του Δημήτρη Τριανταφυλλάκου και όλοι περιμένουν το μπαράζ με τον ΑΟ Σύρου, για να δουν αν μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω, στην ήδη πετυχημένη πορεία τους.

Συνθεσεις

ΑΟ Πάρου: (Τριανταφυλλάκος Δ.), Χαριστός, Κρουσταλάκης, Σιφναίος, Νίκας, Μουλάς (40'λ.τ. Σάμιος), Δαφερέρας, Δημογιάννης, Πετρόπουλος (46'Κασιμάτης), Αρκουλής, Γιουρτζίδης, Κρώνης (46'Ξένος).

Πάγκος: Πρίφτης, Τσαντουλής, Σένκα, Λάμπρου

ΑΟ Σερίφου: (Παλαιός Μ.), Βαλσαμάκης Κ., Μαγουλάς, Γεροντάρης Φ., Γεροντάρης Γ., Χρυσολωράς (50'Μουστάκας Σ.), Ρεβίνθης, Μποφίλιος Σ., Ράμπιας, Βαλσαμάκης Α., Μποφίλιος Γ., Μονοβάσιος.

Πάγκος: Μουστάκας Μ.

Χωρίς προβλήματα η διαιτητική τριάδα των κ.κ. Δεσύπρη, Μενδρινού και Μουτάφη.

aop-serifos-10-2-2014-2

alt

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares