Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 22:10

Ότι κάνουμε είναι για την Σύρο

Αν και είναι μόλις 24 ετών, μετράει ήδη αρκετά χρόνια ως παράγοντας ομάδων ποδοσφαίρου. Για τον αντιπρόεδρο Α' του Α.Ο. Σύρου Πέτρο Ραουζαίο, η ενασχόλησή του με τα διοικητικά, θα μπορούσε να πει κανείς, ότι αποτελεί τη μεγάλη του... καψούρα. Αν και είναι μόλις 24 ετών, μετράει ήδη αρκετά χρόνια ως παράγοντας ομάδων ποδοσφαίρου. Για τον αντιπρόεδρο Α' του Α.Ο. Σύρου Πέτρο Ραουζαίο, η ενασχόλησή του με τα διοικητικά, θα μπορούσε να πει κανείς, ότι αποτελεί τη μεγάλη του... καψούρα.

Με μια ολιγόμηνη εξαίρεση (όπου υπήρξε μέλος της διοίκησης του Αγιαξ Σύρου) βρίσκεται πάντα στο πλευρό του προέδρου του ΑΟΣ Γιώργου Φώσκολου, αποτελώντας ουσιαστικά τον πιο κοντινό του συνεργάτη.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για τον ΑΟΣ. Ηδη κατέκτησε το κύπελλο και ετοιμάζεται να πιστοποιήσει την είσοδό του στα μπαράζ του πρωταθλήματος στην αναμέτρηση με τον Α.Ο. Πάρου την Παρασκευή.

Ενα παιχνίδι που όπως λέει ο Πέτρος Ραουζαίος: “Είναι άλλος ένας τελικός. Ωραίο το κύπελλο που πήραμε, το θέλαμε πολύ, το χαρήκαμε, όμως ουσιαστικά η κατάκτησή του ήταν για το γόητρο. Για εμάς το πρωτάθλημα είναι ο κορυφαίος θεσμός που θέλουμε να κατακτήσουμε ώστε να διεκδικήσουμε την άνοδό στη Γ' Εθνική”.

Είναι ξεκάθαρο από τα λόγια του παράγοντας του ΑΟΣ ότι η πρωτιά στις Κυκλάδες είναι το μόνο που έχουν στο μυαλό τους. Όσο για την ως τώρα πορεία της ομάδας ο κ. Ραουζαίος τόνισε: “Μέχρι κάποιο σημείο η αλήθεια είναι ότι δεν αποδίδαμε και τόσο καλά. Βέβαια εμείς πάντα πιστεύαμε στις δυνατότητές μας κάτι που αποδείχθηκε τον τελευταίο μήνα. Στο διάστημα αυτό έχουμε δείξει μια... μεταμόρφωση προς το καλύτερο. Άποψη μου είναι ότι ο μόνος αντίπαλος στις Κυκλάδες, που μπορεί να μας κοντράρει είναι ο κακός μας εαυτός.”

Στο ρόλο που έπαιξε η αλλαγή προπονητή τον Ιανουάριο υποστήριξε: “Αναμφίβολα η Μάκης Πούλος έχει σημαντικό μερίδιο στην κατάκτηση του κυπέλλου και στην ως τώρα πορεία, με την έλευση του Γιάννη Ζαχαρίου όμως έχει αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας. Πιστεύω στο... άστρο του Ζαχαρίου. Εχει νοοτροπία νικητή, δεν φοβάται τον αντίπαλο και αυτό το μεταδίδει στους παίκτες”.

Αναφορικά με το αν υπήρχε κάποια στιγμή που φοβήθηκε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος επισήμανε: “Σίγουρα η ήττα από τον Άγιαξ ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Με στεναχώρησε ιδιαίτερα αυτή η ήττα, αφού ήταν και η αιτία που χάσαμε στην ισοβαθμία την πρώτη θέση, όμως σε καμία περίπτωση δεν φοβήθηκα γιατί είχα εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας.”

“Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας”

Η κατάκτηση του κυπέλλου έχει ανεβάσει κι άλλο το ηθικό στο στρατόπεδο του Α.Ο. Σύρου, ενώ όπως λέει και ο Πέτρος Ραουζαίος: “Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό και η ψυχολογία μας στα ύψη. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε τα επιτυχή αποτελέσματα και το μόνο που ζητάμε είναι την ανταπόκριση του κόσμου. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και να γίνει όπως τα παλαιότερα χρόνια ο 12ος παίκτης του ΑΟΣ. Αλλωστε όπως έγραφαν και οι μπλούζες μετά τον τελικό κυπέλλου, εμείς ότι κάνουμε το κάνουμε για τη Σύρο.”

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares