Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 21:17

Έτοιμος ο ΑΟ Πάρου

Αύριο είναι η μεγάλη μέρα του μπαράζ ΑΟ Παρου - ΑΟ Συρου. Ας θυμηθούμε μαζί, κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, τις φορές που η ομάδα της Παροικιάς τέθηκε αντίπαλη σε νοκ-άουτ παιχνίδια με Συριανές αντιπάλους.

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλάκος στο αυριανό παιχνίδι θα έχει όλους του παίκτες του ετοιμοπόλεμους.

Προϊστορία

Πρώτη μας αναφορά το μακρινό 1998, όπου στο ξερό τότε γήπεδο της Νάουσας ο ΑΟΠ βρέθηκε αντίπαλος στον τελικό του κυπέλου Κυκλάδων με τον πανίσχυρο εκείνη την εποχή ΑΟ ΣΥΡΟΥ. Οι Συριανοί επικράτησαν με 5-2 και σήκωσαν την κούπα.

Αργότερα το 2006 έγινε στην Μύκονο ο ημιτελικός του πρωταθλήματος και η ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ επικράτησε με 1-0, σε ένα ματς που συνοδεύτηκε από επεισόδια καθώς οι Παριανοί είχαν φρικτά παράπονα από την διαιτησία. Προπονητής τότε ήταν ο Τάσος Κοπανίδης.

Τον επόμενο χρόνο ο ΑΟΠ με προπονητή τον Μάκη Πούλο έφτασε στον τελικό του πρωταθλήματος όπου ηττήθηκε 0-3 από τον ΑΟ Μυκόνου, αφού προηγουμένως απέκλεισε την Ανω Σύρο με 1-0 ύστερα από γκολ του Κ. Νίκα από σέντρα του σημερινού αρχηγού Στέλιου Αρκουλή.

Έχουμε δουλέψει

O προπονητής του ΑΟ Πάρου Δημήτρης Τριανταφυλλάκος σε ερώτηση μας για τον επικείμενο κρίσιμο αγώνα της ομάδας του με τον ΑΟ Σύρου μας δήλωσε:

«Τελειώσαμε την σεζόν με καλές εμφανίσεις και ελπίζω να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Τα παιδιά είναι αποφασισμένα να τα δώσουν όλα. Οι δυσκολίες είναι μεγάλες και ο αντίπαλος πολύ ανταγωνιστικός, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ και περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα της δουλειάς μας σε ένα πολύ σοβαρό τεστ.

Σαν νέος στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, πιστεύω ότι πιο πολύ για το γόητρο θα παλέψουν οι ομάδες μας, γιατί θεωρώ πως τα πράγματα δεν είναι απλά και η προοπτική μιας ανώτερης κατηγορίας μου φαίνεται μάλλον ανέφικτη, για πολλούς λόγους εξωαγωνιστικούς κυρίως».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares