Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 14:10

Μοιράστηκαν βαθμό και εντυπώσεις οι Νέοι

Σ’ ένα αρκετά μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αίαντα Σύρου και του ΑΟ Πάρου μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με το τελικό 2-2 να αφήνει ευχαριστημένους περισσότερο τους φιλοξενουμένους.

Στο ματς της 8ης αγωνιστικής της κατηγορίας των νέων, μπορεί να μην είχαμε πολλές καλές στιγμές, αλλά σίγουρα οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης (10πμ – 40 άτομα), αποζημιώθηκαν τουλάχιστον από τα 4 τέρματα, 2 από αυτά εξαιρετικής ατομικής εκτέλεσης.

Τα (1-0) πέτυχαν ο Σταφυλάς στο 11’ με ένα όμορφο πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή στην πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα.

Το (1-1) έγινε για τους φιλοξενούμενους αστραπιαία στο 18’ με τον Πρίφτη ο οποίος πήρε τη μπάλα στο ύψος της περιοχής, μπήκε μέσα σ’ αυτήν και μ’ ένα ωραίο δεξί σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, εκμεταλλεύοντας στο έπακρον τη λάθος τοποθέτηση των χεριών του τερματοφύλακα Κουλούρα, ο οποίος ουσιαστικά έστειλε μόνος του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το (2-1) για τους γηπεδούχους έγινε στο 40’ με τον Σαμανίου ο οποίος πλάσαρε αρκετά εύκολα στο δεύτερο δοκάρι ύστερα από παράλληλη μπαλιά του Σταφυλά. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με τους Παριανούς να χάνουν πληθώρα ευκαιριών και τον Αίαντα να αρκείται σε παθητικό ρόλο.

Το τελικό (2-2) πέτυχε για τους φιλοξενούμενους ο Σαρρής στο 75’ με ένα εύκολο πλασέ εκμεταλλευόμενος την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων.

 

Η διαιτητική των κ. Αρμακόλα Ι., Μουτάφη Α. και Σαργολόγο Φ. ήταν πολύ καλή.

 

Άιαντας Σύρου : Κουλούρας, Λουλούς, Αργυρός, Ψαρράς, Φουάσης ©,Καραδήμας, Σαμανίου, Βόλτης, Κουκούλης, Σταφυλάς, Δεναξάς.

ΑΟ Πάρου : Λάμπρου, Halko, Ντόμπρης, Σάμιος, Γκιόκα, Σαρρής, Κρουστακάκης, Σταθερός, Senka, Πρίφτης ©, Σκιαδάς.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 4η θέση για τον Καρτεράδο Αίαντας - ΑΟ Πάρου [vid] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares