Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 19:32

Οριστικά στη Σίφνο η πρεμιέρα των μπαράζ για τον μισό Παμμηλιακό με τον ΑΟ Σύρου.

Μετά από σειρά διαβουλεύσεων μεταξύ της ΕΠΣ Κυκλάδων και των υπευθύνων του Παμμηλιακού και του ΑΟ Σύρου ο αγώνας μπαράζ για την δεύτερη αγωνιστική της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, θα γίνει κανονικά ως εξαρχής είχε οριστεί στη Σίφνο.

 

MHLOS NEW-2013

Ο Παμμηλιακός εν τέλει συναίνεσε στην αρχική απόφαση της Ένωσης που όρισε το παιχνίδι την Δευτέρα στις 2.30 το μεσημέρι στο γήπεδο του Πανσιφναϊκού. Έτσι δεν θα συντελεστεί και το «σκάνδαλο» που σύμφωνα με portal της Σύρου θα αποτελούσε η οποιαδήποτε αλλαγή αυτής της απόφασης που πάρθηκε με βάση τις ανάγκες εξυπηρέτησης του ΑΟ Σύρου, οι οποίοι διατυμπάνιζαν από πριν τον αγώνα με την Θύελλα Καμαρίου πως την επόμενη εβδομάδα αγωνίζονται στη Σίφνο!

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα για τον Παμμηλιακό τα προβλήματα δημιουργούν έναν γολγοθά, καθώς αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών του β’ ομίλου δεν θα καταφέρουν για επαγγελματικούς ή εκπαιδευτικούς λόγους να ταξιδέψουν στο γειτονικό νησί, με τον Ζαχαρία Γκούτζα να «ψάχνει» αρχικά για τερματοφύλακα… καθώς μέσα στους απόντες βρίσκονται και οι τρεις τερματοφύλακες του συλλόγου, ο βασικός Θέμης Αϊβαλιώτης, ο Πέτρος Γενναδόπουλος – εργαζόμενοι και οι δύο – και ο μαθητής Θέμης Ζούλιας. Η λύση αναμένεται να δοθεί εκ των έσω με την χρησιμοποίηση του Κλάιντι Μήτσι (κεντρικός αμυντικός που όμως γνωρίζει τη θέση) που όμως «πιάνει» θέση ομογενούς.

Ταυτόχρονα όλο το αγωνιστικό πλάνο που ετοίμαζε ο κόουτς του Παμμηλιακού για το συγκεκριμένο παιχνίδι πάει στο βρόντο καθώς βασικά εργαλεία για την υλοποίησή του τίθενται εκτός μάχης. Το απουσιολόγιο και το …pre-game για αυτό το παιχνίδι συντάσσεται λοιπόν πέντε ολόκληρες μέρες πριν την σέντρα με τους Παναγιώτη Τσιριγωτάκη, Στάθη Παπαδημητρίου, Κλαούντιο Μπαργιάμι, Μάριο Καμακάρη, Βασίλη Καμακάρη και τον αρχηγό Αργύρη Σίδερη να μην δύναται να ακολουθήσουν την αποστολή. Μάλιστα οι δύο  τελευταίοι ήταν ράκη ψυχολογικά καθώς είχαν δουλέψει όλο αυτό το διάστημα για αυτήν την πρεμιέρα

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares