Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 12:34

Προς Πάρο το Παμμηλιακός – ΑΟ Σύρου

Σε λίγες ώρες συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων σχετικά με τα αιτήματα των ομάδων για αλλαγές στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ.

Όπως προαναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα μας η Ένωση καλείτε να λύση αρκετά προβλήματα που έχουν να κάνουν με τους ορισμούς των αγώνων, καθώς μπορεί η πρόθεση της να είναι η ομαλή και όσο γίνετε πιο ανέξοδη διεξαγωγή των αγώνων, αλλά αυτό πολλές φορές μπορεί να συγκρουστεί με τα συμφέροντα κάποιου σωματείου.

Έτσι λοιπόν η ΕΠΣ Κυκλάδων θα αποφασίσει αν τελικά μείνει ως έχει το πρόγραμμα των μπαράζ (Αίαντας – Θύελλα Δευτέρα 9:30, Παμμηλιακός – ΑΟ Σύρου Δευτέρα 14:30) που ουσιαστικά θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα όσον αφορά την συμμετοχή ή όχι του Παμμηλιακού ή προχωρήσει σε αλλαγές, πράγμα που είναι και το πιο πιθανό.

Δικιές μας πληροφορίες που προέκυψαν μετά από ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η ομάδα της Μήλου θα ζητήσει το παιχνίδι να γίνει στην Σαντορίνη, πράγμα που είναι πολύ δύσκολο, όπως δύσκολο είναι να πραγματοποιηθεί και στη Σίφνο. Άρα η λύση που μένει είναι ο αγώνας να γίνει στην Πάρο, με τον συγκεκριμένο ορισμό να μην αποτελέσει κανένα σκάνδαλο, καθώς η ομάδα που θα ταλαιπωρηθεί περισσότερο θα είναι και πάλι ο Παμμηλιακός, αλλά τουλάχιστον θα του δοθεί η ευκαιρία να παρουσιαστεί στο γήπεδο αξιόμαχος.

Να σημειωθεί ότι η επιλογή της Πάρου θα αναγκάσει τον ΑΟΣ μόλις σε μία διανυκτέρευση, ενώ η ομάδα της Μήλου θα ξεκινήσει από το νησί της την Παρασκευή και θα επιστρέψει την Δευτέρα τα ξημερώματα, με ενδιάμεσους σταθμούς τρία νησιά (Σύρο, Πάρο, Θήρα).

Όσον αφορά το άλλο παιχνίδι των μπαράζ μεταξύ του Αίαντα και της Θύελλα, αυτό είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει, καθώς η ομάδα της Θήρας είχε πραγματοποιήσει διπλή διανυκτέρευση την 1η αγωνιστική. Ωστόσο υπάρχει και η λύση του ΔΑΚ Νάξου, όπου οι δύο ομάδες θα πραγματοποιήσουν από μία διανυκτέρευση, λύση όμως που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

 

Πάντως σε όλα τα παραπάνω αφήνουμε ένα ανοικτό παράθυρο, καθώς πολλά μπορεί αν αλλάξουν σχετικά με τις τελικές αποφάσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares