Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 20:45

Λύγισε με 10 παίκτες

Διπλό σωτηρίας σημείωσε ο Ατρόμητος Πειραιά που λύγισε δύσκολα στην Μύκονο την τοπική ομάδα με 3-1 και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του.

Μόλις στο 2΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κοντινό σουτ του Μπάτσι, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βλαχόπουλου.

Η φάση που έκρινε την εξέλιξη του αγώνα έγινε στο 22’ όταν οι Καμινιώτες κέρδισαν πέναλτι και αποβολή του Ζουγανέλη που ανέτρεψε τον Ευθυμιάδη, με τον τελευταίο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για την ισοφάριση.

Στην επανάληψη αν και οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω δυσκολευόντουσαν μπροστά και αυτό χάρη στο καλό στήσιμο της Μυκόνου. Τελικά οι Καμινιώτες κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 77’ με πλασέ του Κακκαβά, για να «κλειδώσει» τη νίκη στις καθυστερήσεις ο Λοϊζίδης μετά από ασίστ του Ράπτη.

Οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» για ένα πέναλτι στο διαιτητή Δημητρόπουλο(Δυτικής Αττικής) σε ανατροπή του Καρπαθάκη στο 83’ και ενώ το σκορ ήταν 2-1.

ΜΥΚΟΝΟΣ (Τάσος Γούλας): Παλιούρας, Μύρτινας, Φιορεντίνος, Μπαλής, Ζουγανέλης, Καρπαθάκης (88′ Λαλαής), Κουκάς, Χίσα, Παππάς (78′ Πανέτας), Βλαχόπουλος, Μπάτσι (46′ Καρατζάς)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Αλέκος Λιθόπουλος): Παπαδόπουλος, Παντελίδης, Γαβαλάς, εωργούλης, Κρητικός, Στρατής, Κακκάβας, Λοϊζίδης, Ευθυμιάδης (82′ Μηλιώνης), Γεωργιάδης (70′ Ράπτης), Μυλωνάς (60′ Στεφανής).

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ήττα 1-0 από τον 2ο Ηρόδοτο [vid] Ένας φίλος από τα παλιά »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares