Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014 00:08

Με ντουμπλέ του Σκιαδά στο f4 o ΑΟ Πάρου

Οι Νέοι του ΑΟ Πάρου νίκησαν δίκαια στον νοκ άουτ αγώνα 3-0 τον Πανναξιακό στο ΔΑΚ Νάξου και θα είναι η ομάδα που θα συμπληρώσει την τετράδα του FinalFourπου θα γίνει στην Άνδρο μετά το Πάσχα.

Ο Προπονητής της ομάδας Νέων του ΑΟ Πάρου θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι χωρίς να πιάσουν το 100% της απόδοσης που μπορούν έφτασαν σε μία σχετικά εύκολη νίκη, κόντρα στον Πανναξιακό, ο οποίος φωνάζει για την φάση του 1ου τέρματος, όπως και για το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Κουζούμης από όπου προήλθε το 2-0.

Καλύτεροι

Το παιχνίδι από πλευράς ποιότητας δεν ήταν καλό καθώς οι δύο ομάδες φάνηκαν αρκετά επηρεασμένες από την πίεση και τις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Ο Πανναξιακός επέλεξε να προσέξει τα νώτα του και να χτυπήσει κυρίως στις αντεπιθέσεις, ενώ από την άλλη πλευρά ο ΑΟ Πάρου είχε τα ηνία του αγώνα και ήταν η ομάδα που προσπαθούσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

1-0 Το σκορ του αγώνα άνοιξε στο 11ο λεπτό, όταν σε μία ανύποπτη φάση ο Σαρρής επιχείρησε ένα γέμισμα μέσα στην μεγάλη περιοχή του Πανναξιακού με τον τερματοφύλακα Καπίρη να κάνει άστοχη έξοδο και τον Σκιαδά να παρεμβάλει στην φάση αλλάζοντας την πορεία της μπάλας, που κατέληξε στα δίχτυα του Πανναξιακού.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο ΑΟ Πάρου είχε ακόμη 1-2 καλές στιγμές, με κορυφαία ένα σουτ από κοντά του Σκιαδά, που πέρασε μόλις άουτ.

Φωνές

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ από πέναλτι για τον ΑΟ Πάρου και διαμαρτυρίες από τον Πανναξιακό. Μόλις στο 2ο λεπτό της επανάληψης ο Σαρρής διείσδυσε στην περιοχή του Πανναξιακού με τον Ανεβλαβή να τον καταδιώκει και με τάκλιν να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Ο Διαιτητής Κουζούμης χωρίς να το σκεφτεί έδειξε την άσπρη βούλα, καθώς θεώρησε ότι ο αμυντικός του Πανναξιακού ανέτρεψε τον Σαρρή.

2-0 Ο Αρχηγός χθες του ΑΟ Πάρου Κρουσταλάκης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι νικώντας τον Καπίρης από τα 11 βήματα και κάνοντας το 2-0 για τον ΑΟ Πάρου.

Σφραγίδα

Στο 48’ ο Αλμπανίδης χάνει μεγάλη ευκαιρία να μειώσει για τον Πανναξιακό, με τον ΑΟ Πάρου να μην κλείνετε πίσω λόγω του σκορ και να ψάχνει ένα τρίτο τέρμα.

3-0 Οι δύο ομάδες δημιούργησαν κάποιες μικροευκαιρίες, με κορυφαία ένα σουτ του Κρουσταλάκη στο 59’ που εξουδετέρωσε ο Καπίρης. Το 65΄ήταν το λεπτό που ο ΑΟ Πάρου επισφράγισε τη μεγάλη του νίκη – πρόκριση. Οι δύο κορυφαίοι για τους Παριανούς Σαρρής και Σκιαδάς συνεργάζονται άψογα με τον 1ο να σεντράρει και τον 2ο με κεφαλιά να γράφει από κοντά το τελικό 3-0, πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και στέλνοντας την ομάδα του στο f4 του Απριλίου μαζί με ΠΑΣ Νάξου, Αίαντα Σύρου και Αστέρα Κορθίου.

θετικά

Στα θετικά το αγώνα ήταν η προσέλευση του κόσμου, καθώς αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στις εξέδρες του ΔΑΚ Νάξου για να χειροκροτήσουν τις ενέργειες τον ποδοσφαιριστών. Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ήταν και οι χρησιμοποίηση όλων των ποδοσφαιριστών που είχαν οι δύο προπονητές στην διάθεση τους.

 

Θετική ψήφο και στον Γιάννη Παραβατό που με την επίμονη δουλειά του έχει καταφέρει να ανεβάσει ξανά το επίπεδο των ακαδημιών του Πανναξιακού, με το μέλλον να ανοίγετε διάπλατα μπροστά σε αυτόν και τους παίκτες του.

 

Όσον αφορά την διαιτησία των, Κουζούμη, Νεοκοσμίδη και Μαργαρίτη, αυτή «ελέγχετε» μόνο στη φάση του πέναλτι, καθώς όπως φαίνεται στο βίντεο του αγώνα ο παίκτης του Πανναξιακού βρίσκει την μπάλα.

Συνθέσεις

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Λάμπρου (83’ Λουκής), Σαρρής, Ντόμπρης, Σκιαδάς, Σάμιος (41’ Ντένεθ), Σένκα (74’ Γκιόκα), Κρουσταλάκης © (79’ Χάλκο), Σταθερός, Σαρρής (80’ Κουτσαφτάκης), Πρίφτης (71’ Κονταράτος), Σκιαδάς (77’ Καραφυλάκης).

Πανναξιακός (Παραβατός): Καπίρης, Ανεβλαβής Π., Γκάμε, Κοκκολιός, Σοφικήτης (78’ Φυρογένης), Λεγάκης Ν.(56’ Βρετός), Ανεβλαβής Ε. (78’ Καραφυλίδης), Λατίνας, Βαλέτας ©, Αλμπανίδης (78’ Παραβατός), Λεγάκης Γ.(77’ Δράγαζης).

Φωτοστιγμές από το παιχνίδι εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares