Τρίτη, 27 Μαΐου 2014 17:15

Αγώνες πυγμαχίας στο ΔΑΠΠΟΣ

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης σας προσκαλεί το Σάββατο 31 Μαΐου 2014 στις 20:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο για να παρακολουθήσετε αγώνες πυγμαχίας στα πλαίσια του «δεύτερου Κυπέλλου Πυγμαχίας ΠΡΑΒΑΤΖΗ».

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο Σαντορίνης διοργανώνουν τους εν λόγω αγώνες υπό την αιγίδα και την αμέριστη συμπαράσταση του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και του Δήμου Θήρας.

Είκοσι αθλητές πυγμαχίας θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στην Εθνική ομάδα και ταυτόχρονα μία καλύτερη θέση στη βαθμολογική τους κατάταξη στη RANKLIST. Είναι η πρώτη σημαντική αθλητική διοργάνωση σε ατομικό ολυμπιακό άθλημα που φιλοξενείται στο νησί μας, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους να απολαύσουν συναρπαστικούς αγώνες και ταυτόχρονα να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μια πρωτοβουλία του συμπολίτη μας κ. Φουστέρη Ευάγγελου και του προπονητή του τμήματος πυγμαχίας του Παναθηναϊκού κ. Αϊδινιώτη Ιωάννη που αγκαλιάστηκε με θέρμη από τον πρόεδρο και το Δ.Σ του Οργανισμού.

Ο Πρόεδρος

ΚΑΝΤΖΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

4

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares