Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 00:51

Μάριος Γαλανός ο νέος καπετάνιος της Λάβας

Ο νεότερος πρόεδρος που έχει αναλάβει ποτέ την προεδρία της Λάβας προέκυψε από τις αρχαιρεσίες του συλλόγου που έλαβαν χώρα χθες στα γραφεία της ομάδας.

Ο Μάριος Γαλανός που μέχρι στιγμής έχει περάσει από όλα τα πόστα της Λάβας θα είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας, καθώς έτυχε της συνολικής αποδοχής, ενός ολοκαίνουριου συμβουλίου, που μπορεί να εγγυηθεί πλήρης αλλαγή πλεύσης της ομάδας του Εμπορείου.

Να σημειωθεί ότι το νέο ΔΣ απαρτίζεται από μέλη που δοκιμάζουν για πρώτη φορά την παραγοντική ιδιότητα, με μοναδική εξαίρεση τον κ. Γαλανό και τον κ. Δρόσο, που είναι τα μοναδικά παλιά μέλη.

Μάλιστα αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Γαλανός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο s.c.: «Κατ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της ομάδας μας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν για ακόμη μια φορά στο πρόσωπο μου. Η ευθύνη για μένα είναι μεγάλη γιατί αναλαμβάνω τον σύλλογο που βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή για το μέλλον του. Μεγάλος μου στόχος είναι τα επόμενα 2 έτη η ανακατασκευή του γηπέδου του Εμπορειου και η επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο της. Φυσικά η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας είναι ο άμεσος στόχος. Τέλος ευχαριστώ όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους, αισθάνομαι πραγματικά τυχερός που όλοι μαζί θα ηγηθούμε μιας νέας προσπάθειας και μαζί με τον κόσμο μας θα οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που ανήκει».

Η ανακοίνωση της Λάβας

Σε συνέχεια των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του συλλόγου το νέο Δ.Σ της ομάδας μας είναι το έξης!

Πρόεδρος: Μαριος Γαλανος

Αντιπρόεδρος: Στελιος Γιαννος

Γενικός Γραμματέας: Αθανασιος Καραντανης

Γενικός Αρχηγός: Χαραλαμπος Δροσος

Ταμίας: Γιώργος Δεναξας

Έφορος Υλικού: Σπυρίδων Δροσος

Αναπληρωματικό μέλος Α’: Νεκτάριος Βαλβης

Αναπληρωματικό μέλος Β΄: Αρτέμιος Σιγαλας

Φροντιστής ομάδας: Σωτήριος Σιγαλας.

Ευχαριστούμε τα μέλη μας για τη συμμετοχή τους στις εκλογές. Υπόσχεση όλων μας είναι να γίνει ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα δρώμενα του Συλλόγου!!!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares