Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014 22:43

"Super League”… πήρε και Κοζανίδη ο Πανθηραϊκός

Τεράστιο μεταγραφικό ΜΠΑΜ για τον Πανθηραϊκό που μετά τον Μιχάλη Τζορμπατζάκη απέκτησε και τον βιρτουόζο μέσο Στέλιο Κοζανίδη – Τα λόγια γίνονται πράξεις από τον Γιώργο Συνολάκη και την διοίκηση των "Μπλε" Τεράστιο μεταγραφικό ΜΠΑΜ για τον Πανθηραϊκό που μετά τον Μιχάλη Τζορμπατζάκη απέκτησε και τον βιρτουόζο μέσο Στέλιο Κοζανίδη – Τα λόγια γίνονται πράξεις από τον Γιώργο Συνολάκη και την διοίκηση των "Μπλε"

Όταν τα λόγια γίνονται πράξεις αυτό σημαίνει Πανθηραϊκός. Οι "Μπλε" της Σαντορίνης μετά την απόκτηση του ηχηρή μεταγραφή του Μιχάλη Τζωρμπατζάκη, προχώρησαν σήμερα στην δεύτερη βόμβα, αφού συμφώνησαν με τον Στέλιο Κοζανίδη, έναν παίκτη που μετρά πάνω από 100 συμμετοχές στην "SuperLeαgue" και τουλάχιστον 500 σε Εθνικές κατηγορίες.

3Το καλύτερο

Ο Γιώργος Συνολάκης το είπε και το έκανε. Ο παράγοντας που πρόσφατα μπήκε στην διοίκηση της ομάδας είχε πει σε δηλώσεις του ότι, θα γίνουν στην ομάδα μεγάλες μεταγραφές. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις και έφερε εις πέρας τη συμφωνία με τον μεγάλο παίκτη, που αμί τι άλλο θα κοσμήσει τα γήπεδα των Κυκλάδων.

Η αξία του Στέλιου Κοζανίδη δεν χρήζει ιδιαίτερης προβολής και ανάλυσης καθώς είναι ότι καλύτερο θα έχει πατήσει τα γήπεδα των Κυκλάδων. Ο βιρτουόζος μέσος που πέρυσι αγωνιζώταν στην Γ΄Εθνική και τον Ερμή Ζωνιανών, έχει επίσης αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο ΟΦΗ, Αθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, Εθνικός Αστέρας και πολλές ακόμα. Η θέση που αγωνίζεται είναι επιτελικός μέσος ενώ διαθέτει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα.

Δύναμη

Πλέον είναι εμφανές ότι ολόκληρη η Διοίκηση του Πανθηραϊκού δουλεύει σαν καλοκουρδισμένο ρολόι, καθώς η προσθήκες σε αυτήν των Συνολάκη – Κανακάρη έχουν δώσει την απαιτούμενη ώθηση, ώστε η ομάδα της Σαντορίνης να φτάσει πολύ ψηλά. Άλλωστε ειδικά ο Γιώργος Συνολάκης μας έχει προϊδεάσει ότι θα δούμε μεγάλα πράγματα, με τον ίδιο να φέρεται να έχει αναλάβει προσωπικά τις διαπραγματεύσεις με ακόμη δύο παίκτες που θα κάνουν επίσης μεγάλη αίσθηση και θα δώσουν την απαιτούμενη ποιότητα στην ομάδα.

4Πλάνο

Σε δηλώσεις που έκανε στο S.C. αμέσως μετά την συμφωνία του με τους ανθρώπους του Πανθηραϊκού ο Στέλιος Κοζανίδης τόνισε ότι το πλάνο και η πίστη των ανθρώπων του Πανθηραϊκού σε αυτό είναι ο σημαντικότερος λόγος που αποφάσισε να μετακομίσει στη Σαντορίνη: «Οι άνθρωποι της ομάδα έδειξαν μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό στο πρόσωπο μου και στην συζήτηση που είχα με τον κ. Συνολάκη και τον κ. Κωνσταντόπουλο κατάλαβα ότι υπάρχει πολύ καλό πλάνο στην ομάδα, καθώς και υψηλοί στόχοι, πράγμα που με έκανε να πω το ναι. Στην ομάδα γίνεται πολύ καλή δουλειά, υπάρχουν όνειρα και φιλοδοξίες και θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να υλοποιηθούν. Ο Πανθηραϊκός μπορεί να αγωνίζεται σε τοπικό επίπεδο αυτή τη στιγμή αλλά το πλάνο που έχει είναι επαγγελματικό, πράγμα που δίνει ισχυρό κίνητρο στον κάθε παίκτη. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την διοίκηση και ειδικά τους κύριους Συνολάκη και Κωνσταντόπουλο, που πραγματικά μου έδειξαν ότι με θέλουν. Υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους.

394014Τεράστιος

Ο Μιχάλης Τζορμπατζάκης που έχει γίνει για τα καλά κάτοικος Σαντορίνης ήταν παρών στην παρουσίαση του Στέλιου Κοζανίδη, για τον οποίο, όπως είπε τρέφει απεριόριστη εκτίμηση: «Ο Στέλιος είναι ένας "τεράστιος παίκτης" και ένα πολύ καλό παιδί με φοβερό χαρακτήρα. Δεν παίζει κανέναν ρόλο η ηλικία του, καθώς ο Στέλιος και η αξία του θα μιλήσουν μέσα στο γήπεδο. Το βαρύ βιογραφικό που διαθέτει τα λέει όλα… Ο Στέλιος είναι ένας παίκτης με μεγάλη αξία και μεγάλη καριέρα».

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares