Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014 02:23

Φλεριανός: Να παραιτηθούν και να γίνουν εκλογές

το ασαφές τοπίο που έχει διαμορφωθεί μετά τις 2 «αποτυχημένες» Συνελεύσεις του Πανναξιακού έχει προβληματίσει αρκετό κόσμο της ομάδας. Ένας από αυτούς είναι και ο πρώην πρόεδρος Βασίλης Φλεριανός, ο οποίος σε δηλώσεις του στο sportcyclades.grδήλωσε τον προβληματισμό του και πρότεινε ριζικές αλλαγές για ένα καλύτερο αύριο στον Πανναξιακό.

Ο προβληματισμός και η αντίθεση του Βασίλη Φλεριανού είχε γίνει γνωστός και κατά την 1η Γενική Συνέλευση, όταν αντέδρασε όταν ο πρόεδρος της ομάδας Πλάτωνας Τομπάς είχε επιχειρήσει να κάνει έναν μίνι απολογισμό. Τότε ο τέως πρόεδρος σε έντονο ύφος είχε χαρακτηρίσει ανούσια τα όσα λέγονται, ζητώντας λόγο ουσίας από την διοίκηση.

Χθες, όταν έγινε γνωστή η νέα αναβολή ο κ. Φλεριανός, απευθυνόμενος στο s.cπου ήταν παρών στην συνέλευση είπε: «Πρέπει να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα για τον Πανναξιακό. Το παρών Δ.Σ. έχει αποτύχει κατά τη γνώμη μου και δεν είναι σωστή η αναδιάρθρωση που επιχειρείτε… άλλωστε βλέπετε ότι αυτή η κίνηση δεν έχει υποστηρικτές. Προτείνω στην τελευταία συνέλευση της Τετάρτης τα μέλη της τωρινής διοίκησης να παραιτηθούν και να οριστούν εκ νέου υποψήφιοι. Φυσικά όποιος θέλει να έρθει στο συμβούλιο θα μπορέσει να θέσει την υποψηφιότητα του, αλλά θα πρέπει να ξέρει ότι υπηρετήσει την θέση του από το πόστο που μπορεί και έχει τις γνώσεις να το κάνει» είπε με νόημα ο κ. Φλεριανός αφήνοντας τις αιχμές του.

Όσον αφορά την δική του υποψηφιότητα ο κ. Φλεριανός ήταν αρχικά αρνητικός, ωστόσο οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες όσον αφορά το αν θα γίνουν εκλογές ή όχι και πολύ περισσότερο ποιο θα είναι το νέο διοικητικό σχήμα.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares