Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014 17:58

Πλήρης ανανέωση και εκλογές στη Θύελλα

Με αισιοδοξία και κύμα ολοκληρωτικής ανανέωσης θα οδηγηθεί στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου της Διοικητικού συμβούλιου η Θύελλα Καμαρίου.

πολυπρόσωπη

Ήδη ενδιαφέρον για την συμμετοχή τους στη διοίκηση της ομάδας έχουν εκδηλώσει πολλά νέα μέλη, μεταξύ αυτών και γνωστοί επιχειρηματίες από το Καμάρι και την γύρο περιοχή. Φυσικά στη νέα διοίκηση θα υπάρξει και έντονο το στοιχείο από τους επανιδρυτές και παλιά μέλη της ομάδας καθώς ρόλος τους θα είναι να σταθούν και να καθοδηγήσουν τους νέους.

Οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ των νέων μελών ήδη έχουν γίνει και υπάρχει συμφωνία, ώστε όλοι τους να αναλάβουν ενεργό ρόλο στα της ομάδας, καθώς κοινή πεποίθηση στο Καμάρι είναι ότι δεν περισσεύει κανείς. Οι εκλογές θα γίνουν το Σάββατο 21/6 στα γραφεία της ομάδας στο Καμάρι από τις 6 μέχρι της 8 το απόγευμα.

Αλλαγές

Η σημαντικότερη αλλαγή που έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστή είναι η αλλαγή ρόλου από τον Αντώνη Καντζέλη, καθώς ο ίδιος λόγω του φόρτου εργασίας που έχει θέλει αφήσει την θέση του προπονητή και θα αναλάβει το νευραλγικό πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, το οποίο σίγουρα απαιτεί λιγότερες ώρες ενασχόλησης.

Το όνομα του αντικαταστάτη του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ήδη υπάρχουν κάποιες πρώτες συζητήσεις, οι οποίες θα γίνουν πράξη μετά την ολοκλήρωση των εκλογών.

Πάντως αυτό που βγαίνει από το Καμάρι είναι σίγουρα η αισιοδοξία, αφού υπάρχει η σιγουριά ότι η ομάδα θα πάει ακόμα καλύτερα με πέρυσι, διατηρώντας τον βασικό της κορμό που ίσως πλαισιωθεί από κάποιους νέους παίκτες. Ειδικό βάρος θα πέσει στην καλύτερη οργάνωση του Ανδρικού τμήματος, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και τα πρώτα βήματα όσον αφορά την δημιουργία ακαδημιών.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares