Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 16:32

Έρχεται τρίτο γερό ΜΠΑΜ στον Πανθηραϊκό

Πανελλήνια ρεκόρ πάει να σπάσει ο Πανθηραϊκός, καθώς μετά την απόκτηση των Τζωρμπατζάκη, Κοζανίδη, ετοιμάζεται να αποκτήσει ακόμα έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη διαδρομή στα Ελληνικά γήπεδα.

Θα έλεγε κανείς ότι μερικά πράγματα είναι ανέφικτα, αλλά όταν έχεις όνειρα και στόχους όλα είναι εφικτά. Έτσι γίνεται και στην περίπτωση του Πανθηραϊκού, όπου η διοίκηση, βασιζόμενη σε ντόπιους ποδοσφαιριστές και με την προσθήκη κάποιον με μεγάλη διαδρομή στον χώρο θέλει να δώσει στην ομάδα την απαιτούμενη ποιότητα που θα της επιτρέψει να έχει εκείνες τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για την επίτευξη της ανόδου στην Γ΄Εθνική.

Η επόμενη βόμβα στην Θήρα αναμένεται να σκάσει εντός των ημερών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ήδη υπάρχει συμφωνία ενώ έχει κλειστεί και το τελικό ραντεβού για την ολοκλήρωση της μεταγραφής με έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς της περσινής Γ΄Εθνικής, που το όνομα του είναι γνωστό στο πανελλήνιο.

Εντωμεταξύ έγινε και η πρώτη «εντός των τειχών» μεταγραφή για τους "Μπλε" αφού φαίνεται ότι ο Στέλιος Λύκος που πέρυσι αγωνιζόταν στον Καρτεράδο θα μετακομίσει στην ομάδα του Πανθηραϊκού, με την απόκτηση του να δίνει ακόμα περισσότερες λύσεις στον προπονητή Αλέξη Κωνσταντόπουλο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares