Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 20:47

Και ο "Αετός" Ντέμης Ζώνας στον Πανθηραϊκό!

Το ένα μετά το ακούγονται τα ΜΠΑΜ από την Σαντορίνη και αυτό σαφέστατα δεν οφείλετε στην ενεργοποίηση του ηφαιστείου, αλλά στις μεταγραφικές κινήσεις που κάνει η διοίκηση του Πανθηραϊκού, η οποία μόλις πριν λίγη ώρα ήρθε σε συμφωνία με το "Πολυβόλο" της περσινής Γ΄Εθνικής, Ντέμη Ζώνα, ο οποίος θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια που θα κάνει ο Πανθηραϊκός για την ιστορική άνοδο.

ZONAS AETOSΟ Ντέμης Ζώνας αποτελεί το 3ο πολύ ηχηρό όνομα που υπογράφει στον Πανθηραϊκό για φέτος, με την ομάδα τις Σαντορίνης να έχει ήδη ολοκληρώσει 5 μεταγραφές, φτάνοντας κοντά στην διαμόρφωση του τελικού ρόστερ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα αποκτηθεί ακόμα ένα όνομα που και αυτό με την σειρά του θα κάνει αίσθηση.

Killer

Ο Ντέμης Ζώνας είναι ένας πασίγνωστος «Killer» στις Γ΄και την Δ΄Εθνικές κατηγορίες και τις τοπικές κατηγορίες, ενώ στις Κυκλάδες είναι γνωστός από το πέρασμα τη σεζόν 2003 - 2004 από την Αριάδνη Νάξου και την τριετία 2008-2011 στο ΑΟ Μυκόνου, όπου είχε σκοράρει 62 φορές! Αναλυτικά η καριέρα ZONAS DIOIKISI 1του παίκτη: 2000-01: Δόξα Βύρωνα (Δ' Εθνική - 4 γκολ) 2001-02: Ηλυσιακός (Δ' Εθνική - 4 γκολ) 2002-03: Ζάκυνθος (Δ' Εθνική - 19 γκολ) 2003-04: Αριάδνη Νάξου (Α' ΕΠΣ Κυκλάδων - 18 γκολ) 2004-05: Πειρατής Λαγανά (Α' ΕΠΣ Ζακύνθου - 45 γκολ) 2005-06: Πολύκαστρο (Γ' Εθνική - 5 γκολ) 2006-07α: Θήβα (Γ' Εθνική - 3 γκολ) 2006-07β: Φωκικός (Δ' Εθνική - 4 γκολ) 2008-11: Μυκονος (Α' ΕΠΣ Κυκλάδων, Δ' Εθνική - 75 συμμετοχές, 62 γκολ) 2011-12: Παναθηναϊκός Κυριακίου (Β' ΕΠΣ Βοιωτίας - 21 συμμετοχές, 57 γκολ) 2012-14: Αστέρας Βάρης (Δ' Εθνική, Γ' Εθνική - 37 συμμετοχές, 25 γκολ).

Απίστευτο

Αμέσως μετά την υπογραφεί του στον Πανθηραϊκό ο Ντέμης Ζώνας δήλωσε στο S.C. ενθουσιασμένος με την υποδοχή που του επιφύλασσε η διοίκηση της ομάδας, ενώ μας αποκάλυψε ότι οι διαβουλεύσεις μπορεί να εντάθηκαν τον τελευταίο μήνα, όμως οι πρώτες επαφές έχουν αρχίσει προ εξαμήνου: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με την υποδοχή των ανθρώπων του Πανθηραϊκού. Τέτοιους ανθρώπους τους συναντάς δύσκολα σήμερα… είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ για τον Πανθηραϊκό και ελπίζω να εξασφαλίσουμε το συντομότερο την πρωτιά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φυσικά μετά θα κοιτάξουμε τον μεγάλο μας στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο της ομάδας στην Γ΄Εθνική».

Όσον αφορά τους συμπαίκτες του στη νέα του ομάδα και δη τους Τζωρμπατζάκη και Κοζανίδη ο νεαρός άσσος τόνισε: «Από τον τρόπο που προσέγγισε εμένα ο Πανθηραϊκός βγάζω το συμπέρασμα ότι είναι μία ομάδα με στόχους και πλάνο για διάκρισή. Γνωρίζω ότι η ομάδα είχε ήδη εξαιρετικό υλικό και με την απόκτηση του Μιχάλη (Τζωρμπατζάκη) και του Στέλιου (Κοζανίδη) ο Πανθηραϊκός θα είναι μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα».

ZONAS AETOS 1Αετός

Την περσινή σεζόν όλοι θα θυμάστε το παιχνίδι Αστέρας Βάρης – ΑΕΚ, όπου ο Ντέμης Ζώνας τότε είχε απασχολήσει το πανελλήνιο όταν πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης (1-1) και πανηγυρίζοντας μπροστά στους φίλους της ΑΕΚ, δέχτηκε διάφορα αντικείμενα. Τι είπε τότε; «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με κάποια μπουκάλια που έπεσαν προς το μέρος μου. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να στεναχωρήσω τον κόσμο και να τον προκαλέσω. Σε καμία περίπτωση. Είμαι τρελός ΑΕΚτζής, από κούνια, είναι η αγάπη μου η ΑΕΚ. Απλά στον πανηγυρισμό μου σχημάτισα τον δικέφαλο αετό που ανοίγει τα φτερά του, έτσι το ένιωσα. Γιατί ουσιαστικά έπαιζα μπροστά στον κόσμο που είχα όνειρο να παίξω!».

Σύστημα

Κατά την ανάληψη των καθηκόντων του ως τεχνικός διευθυντής του Πανθηραϊκού ο Γιώργος Συνολάκης είχε προαναγγείλει μεγάλες κινήσεις στην ομάδα των "Μπλε"… έτσι κι έγινε, καθώς ο έμπειρος παράγοντας, μετά την λευκή επιταγή που πήρε από την διοίκηση της ομάδας, διαχειρίστηκε ο ίδιος τα θέματα των ηχηρών μεταγραφών και έπειτα από συστηματικές και σωστές διαβουλεύσεις κατάφερε να αποσπάσει την θετική απάντηση, ολοκληρώνοντας έτσι κινήσεις που δεν έχουν πραγματοποιηθεί πότε άλλοτε στο τοπικό πρωτάθλημα των Κυκλάδων. Τώρα το πως αποφάσισε να πει το ναι στον Πανθηραϊκό ο Ντέμης Ζώνας που σίγουρα θα μπορούσε να αγωνιστεί σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και μάλιστα έχοντας πολλές επιλογές και προτάσεις; Σε αυτό ο Γιώργος Συνολάκης απάντησε: "Υπήρξαν διαβουλεύσεις που κράτησαν αρκετό καιρό. Στο τέλος καταλάβαμε ότι ο Ντέμης εκτός πολύ καλός παίκτης είναι και καλός χαρακτήρας και κάναμε τις απαιτούμενες κινήσεις ώστε να τον φέρουμε στην Σαντορίνη''.

Δείτε τα δύο γκολ ου είχε πετύχει πέρυσι κόντρα στον Πανναξιακό και τι είχε δηλώσει σε εκείνο το ματς

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares